FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Bilde Andreas Larem.c.jpeg

Foto: Rørkjøp/Maskinentreprenør1

Maskinentreprenør1 – en helt ny satsing for norske maskinentreprenører

Rørleggerkjeden Rørkjøp, som gjennom snart 25 år har drevet en kjempesuksess i Norsk VVS bransje, har siste året tatt initiativ til å bygge en helt ny satsing innen VA for norske maskinentreprenører.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
IFI annons

– Maskinentreprenør1 tar utgangspunkt i denne veldrevne modell og har kun ett fokus for kjedens medlemmer, sikre økt lønnsomhet for alle maskinentreprenører som blir med. Denne artikkel kan sies være startskuddet for kjeden, da vi frem til i dag ikke har markedsført oss noe, sier den nyansatte kjedesjefen Andreas Larem.

Satser

Inneværende år har vi i det stille jobbet med å tilpasse mye av den verktøykassen som Rørkjøp allerede har bygget og utprøvet gjennom mange år, som nå kommer til sin rett også for små og mellomstore maskinentreprenører.

Årsaken til satsingen er at svært mange av Rørkjøps medlemsbedrifter jobber i VA-segmentet og ønsker bedre konkurransekraft også her enn man har fått tidligere.

Det er i første omgang Rørkjøps medlemsbedrifter som har spilt inn entreprenører de jobber tett med, som nå i første omgang har vist stor interesse for satsingen. Videre er det også en rekke Rørkjøp medlemmer som også driver i begge segment VVS og VA. 

Se flere bilder
Logo Maskinentreprenør1.jpg

Foto: Rørkjøp/Maskinentreprenor1

SATSTING: Rørleggerkjeden Rørkjøp, som gjennom snart 25 år har drevet en kjempesuksess i Norsk VVS bransje, har siste året tatt initiativ til å bygge en helt ny satsing innen VA for norske maskinentreprenører.    

Reiser rundt

Andreas kan røpe at Maskinentreprenør1 har valgt å samarbeide med 2 av bransjens 3 grossister, Heidenreich og Ahlsell, da disse 2 utviste solid interesse for satsingen. Andreas reiser i disse dager rundt om i Norge for å snakke med Maskinentreprenør1’s nye partnere på grossist siden, slik at man får vite mer om hvordan vi tenker og ser for oss foredle et solid, samt lønnsomt samarbeid i årene fremover.

En av de virkelig store suksesser i Rørkjøp, som har bidratt til at kjedens medlemmer har langt høyere lønnsomhet enn bransje for øvrig, er en velutviklet digital verktøykasse svært få andre har.

Denne verktøykassen skal vi nå tilpasse til bruk for Maskinentreprenør1’s medlemsbedrifter, slik at også de kan jakte på bedret lønnsomhet i årene fremover.

Solid gjeng

– Potensialet for å øke lønnsomheten for norske maskinentreprenører er enorm og det er gledelig at interessen for Maskinentreprenør1 er såpass stor allerede før vi har markedsført oss, sier Larem.

Andreas gleder seg til å være en viktig del av oppbygningen av denne kjeden, sammen med et rutinert og solid lag i Rørkjøp som vet hva de snakker om hva angår å hjelpe bedrifter til bedre lønnsomhet.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.