Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Bilde Andreas Larem.c.jpeg

Foto: Rørkjøp/Maskinentreprenør1

Maskinentreprenør1 – en helt ny satsing for norske maskinentreprenører

Rørleggerkjeden Rørkjøp, som gjennom snart 25 år har drevet en kjempesuksess i Norsk VVS bransje, har siste året tatt initiativ til å bygge en helt ny satsing innen VA for norske maskinentreprenører.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

– Maskinentreprenør1 tar utgangspunkt i denne veldrevne modell og har kun ett fokus for kjedens medlemmer, sikre økt lønnsomhet for alle maskinentreprenører som blir med. Denne artikkel kan sies være startskuddet for kjeden, da vi frem til i dag ikke har markedsført oss noe, sier den nyansatte kjedesjefen Andreas Larem.

Satser

Inneværende år har vi i det stille jobbet med å tilpasse mye av den verktøykassen som Rørkjøp allerede har bygget og utprøvet gjennom mange år, som nå kommer til sin rett også for små og mellomstore maskinentreprenører.

Årsaken til satsingen er at svært mange av Rørkjøps medlemsbedrifter jobber i VA-segmentet og ønsker bedre konkurransekraft også her enn man har fått tidligere.

Det er i første omgang Rørkjøps medlemsbedrifter som har spilt inn entreprenører de jobber tett med, som nå i første omgang har vist stor interesse for satsingen. Videre er det også en rekke Rørkjøp medlemmer som også driver i begge segment VVS og VA. 

Se flere bilder
Logo Maskinentreprenør1.jpg

Foto: Rørkjøp/Maskinentreprenor1

SATSTING: Rørleggerkjeden Rørkjøp, som gjennom snart 25 år har drevet en kjempesuksess i Norsk VVS bransje, har siste året tatt initiativ til å bygge en helt ny satsing innen VA for norske maskinentreprenører.    

Reiser rundt

Andreas kan røpe at Maskinentreprenør1 har valgt å samarbeide med 2 av bransjens 3 grossister, Heidenreich og Ahlsell, da disse 2 utviste solid interesse for satsingen. Andreas reiser i disse dager rundt om i Norge for å snakke med Maskinentreprenør1’s nye partnere på grossist siden, slik at man får vite mer om hvordan vi tenker og ser for oss foredle et solid, samt lønnsomt samarbeid i årene fremover.

En av de virkelig store suksesser i Rørkjøp, som har bidratt til at kjedens medlemmer har langt høyere lønnsomhet enn bransje for øvrig, er en velutviklet digital verktøykasse svært få andre har.

Denne verktøykassen skal vi nå tilpasse til bruk for Maskinentreprenør1’s medlemsbedrifter, slik at også de kan jakte på bedret lønnsomhet i årene fremover.

Solid gjeng

– Potensialet for å øke lønnsomheten for norske maskinentreprenører er enorm og det er gledelig at interessen for Maskinentreprenør1 er såpass stor allerede før vi har markedsført oss, sier Larem.

Andreas gleder seg til å være en viktig del av oppbygningen av denne kjeden, sammen med et rutinert og solid lag i Rørkjøp som vet hva de snakker om hva angår å hjelpe bedrifter til bedre lønnsomhet.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.