FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Ultracare-samlebilde-FotoMapei.jpg

Foto: Mapei

Mapei lanserer system som behandler og tar vare på overflater

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

fliserMapei
Dele
Annonse
IFI annons

Mapei lanserer produktserien UltraCare, som er et komplett system for rengjøring, vedlikehold og beskyttelse av harde overflater. UltraCare-produktenes egenskaper utfyller hverandre, og den helhetlige kombinasjonen av bruksområder bidrar til å forlenge levetiden til fliser og fuger. 

– Med UltraCare løser du utfordringene med rensing, impregnering og vedlikehold av porcelanato- og keramiske fliser, stein, betong og polert naturstein. Vi har lagt stor vekt på å dekke alle bruksområder, og produktene er utviklet for å samspille i et helhetlig konsept. Størst effekt får brukeren dersom UltraCare brukes til å dekke hele spekteret av behov – da lover vi at overflatenes levetid forlenges, sier Viggo Moen, som er ansvarlig for den nye produktlinjen i Mapei.

Se flere bilder
UltraCare-vedlikeholdsprodukt

Foto: Mapei

FOR UTE OG INNE: UltraCare-serien passer for både ubehandlede og behandlede overflater, og kan brukes både utendørs og innendørs.

Brukervennlig

Alle gode ting er tre, og UltraCare-serien er merket for tre forskjellige bruksområder: Renhold, vedlikehold og beskyttelse. For å gjøre det enklere for brukerne å finne rett produkt til riktig bruk har de tre bruksområdene fått hver sin fargemerking. Grønt for renhold, oransje for beskyttelse og grått for vedlikehold.

UltraCare passer for både ubehandlede og behandlede overflater, og kan brukes både utendørs og innendørs. Produktene har ulike egenskaper, alt fra å vaske bort mugg til fjerning av herdet/uherdet epoksy og sementbaserte fugerester. En viktig del av vedlikeholdstilbudet er impregnering av flater og fuger, og fuger kan også friskes opp ved at misfarging fjernes eller får en oppfriskning av fargepigmenter. 

Alle kan bruke UltraCare-produktene, som er tilgjengelige i alt fra sprayflasker til store kanner. Med produktene følger grundige og oversiktlige bruksanvisninger og applikasjonsvideoer er tilgjengelig på mapei.no.

– UltraCare selges via fliskjeder, byggevare- og forhandlernettet over hele landet. Brukergruppene spenner fra private husholdninger til entreprenører og håndverkere, i tillegg til eiendomsutviklere. Markedet etterspør effektive produkter som utfyller hverandre – vi er stolte over å kunne dekke dette behovet, sier produktsjef byggkeramikk Viggo Moen i Mapei.

Produkter i UltraCare-sortimentet
 • UltraCare Acid Cleaner, 1000 ml
 • UltraCare Acid Cleaner, 5000 ml
 • UltraCare Anti-Mould Protector, 750 ml
 • UltraCare Epoxy Off Gel, 1000 ml
 • UltraCare Grout Cleaner, 750 ml
 • UltraCare Grout Release, 1000 ml
 • UltraCare HD Cleaner, 5000 ml
 • UltraCare Keranet, 5000 ml
 • UltraCare Keranet Crystals, 1000 ml
 • UltraCare Keranet Crystals, 5000 ml
 • UltraCare Keranet Easy, 750 ml
 • UltraCare Mould Remover, 750 ml
 • UltraCare Multicleaner, 5000 ml
 • UltraCare Multicleaner Spray, 750 ml
 • UltraCare Stain Protector W, 1000 ml

Se mer her.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.