MalProff har åpnet ny butikk i Bergen

Bergen har fått sin andre MalProff-butikk. I dag åpnet en nesten 400 kvadratmeter stor butikk på Åsane, som sparer håndverkere for mye kjøring.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
MalProff har åpnet ny butikk i Bergen

Foto: MalProff

For håndverkere med prosjekter nord for Bergen sentrum, i Åsane og på øyene rundt, er MalProffs nye butikk vis-a-vis Ikea godt nytt. Butikken som åpnet 28. mai fører et komplett sortiment, med unntak av gulv som må hentes i byens andre MalProff-butikk som ligger på Minde, eller leveres direkte til byggeplass.

– Butikken ligger like ved motorveien og har gode parkeringsmuligheter. Den dekker bydelen Åsane og gjør at håndverkeren slipper å stå i kø gjennom byen for å komme til den store butikken på Minde, sier driftssjef Arild Godal i MalProff. 

Dele på Pinterest komplett sortiment

Foto: MalProff

KOMPLETT: Butikken har et komplett sortiment, bortsett fra gulvkategorien.

Hyppige leveringer

Å satse på mindre butikker som komplement til fullsortimentbutikker er en del av strategien til kjeden.

– Vi kan få leveranser fra vårt sentrallager både tre og fire ganger i uken. Derfor trenger vi ikke legge opp til å ha store lagre i butikkene. Størrelsen på sirka 400 kvadratmeter er derfor optimal for oss, sier Godal.

Grunnet corona ble butikken åpnet uten storstilt åpningsseremoni som det har vært ved tidligere butikkåpninger. Til tross for det var det en god del kunder innom i løpet av ettermiddagen, og flere av leverandørene, blant annet Nordsjö, Scanox og Jordan, hadde sine lokale representanter til stede.

Dele på Pinterest flere leveringer i uken

Foto: MalProff

LEVERINGER: Fra Maloramas sentrallager kommer leveranser flere ganger i uken. Derfor er det ikke behov for store lagre ved butikkene.

Spennende region

– Butikken vil betjene mange ulike næringer. Vestlandet er en spennende region og her i Bergen har vi kunder fra både off-shore og industrien, i tillegg til malere og gulvleggere, sa Terje Langmoe ved åpningen som ble direktesendt på Facebook. 

Åsane er en bydel i Bergen med 42 000 innbyggere, og er derved på størrelse med byer som Sandefjord, Arendal og Bodø. Fra før har MalProff egen butikk på Minde, og i tillegg også partnere både nord, sør og øst for sentrum.

– Åsane er en del av vårt satsingsområde, og teamet i vest har god erfaring, sa Langmoe. 

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt