Kategorier
Konto
menu
Annonse

MalProff har åpnet ny butikk i Bergen

Bergen har fått sin andre MalProff-butikk. I dag åpnet en nesten 400 kvadratmeter stor butikk på Åsane, som sparer håndverkere for mye kjøring.

Chera Westman/ifi.no 28.05.2020 cloud_download

fullscreen
  • LEVERINGER: Fra Maloramas sentrallager kommer leveranser flere ganger i uken. Derfor er det ikke behov for store lagre ved butikkene.

    Foto: MalProff

  • TILSKUDD: Det siste tilskuddet til MalProff-kjeden er en 400 kvadratmeter stor butikk på Åsane i Bergen. David Løken og Christer Steen hilser kunder velkommen fra 28. mai.

    Foto: MalProff

  • SORTIMENT: Butikken har et komplett sortiment, bortsett fra gulvkategorien.

    Foto: MalProff

Annonse
komplett sortiment

KOMPLETT: Butikken har et komplett sortiment, bortsett fra gulvkategorien.
camera_alt (MalProff)

For håndverkere med prosjekter nord for Bergen sentrum, i Åsane og på øyene rundt, er MalProffs nye butikk vis-a-vis Ikea godt nytt. Butikken som åpnet 28. mai fører et komplett sortiment, med unntak av gulv som må hentes i byens andre MalProff-butikk som ligger på Minde, eller leveres direkte til byggeplass.

– Butikken ligger like ved motorveien og har gode parkeringsmuligheter. Den dekker bydelen Åsane og gjør at håndverkeren slipper å stå i kø gjennom byen for å komme til den store butikken på Minde, sier driftssjef Arild Godal i MalProff. 

Hyppige leveringer

flere leveringer i uken

LEVERINGER: Fra Maloramas sentrallager kommer leveranser flere ganger i uken. Derfor er det ikke behov for store lagre ved butikkene.
camera_alt (MalProff)

Å satse på mindre butikker som komplement til fullsortimentbutikker er en del av strategien til kjeden.

– Vi kan få leveranser fra vårt sentrallager både tre og fire ganger i uken. Derfor trenger vi ikke legge opp til å ha store lagre i butikkene. Størrelsen på sirka 400 kvadratmeter er derfor optimal for oss, sier Godal.

Grunnet corona ble butikken åpnet uten storstilt åpningsseremoni som det har vært ved tidligere butikkåpninger. Til tross for det var det en god del kunder innom i løpet av ettermiddagen, og flere av leverandørene, blant annet Nordsjö, Scanox og Jordan, hadde sine lokale representanter til stede.

Spennende region

– Butikken vil betjene mange ulike næringer. Vestlandet er en spennende region og her i Bergen har vi kunder fra både off-shore og industrien, i tillegg til malere og gulvleggere, sa Terje Langmoe ved åpningen som ble direktesendt på Facebook. 

Åsane er en bydel i Bergen med 42 000 innbyggere, og er derved på størrelse med byer som Sandefjord, Arendal og Bodø. Fra før har MalProff egen butikk på Minde, og i tillegg også partnere både nord, sør og øst for sentrum.

– Åsane er en del av vårt satsingsområde, og teamet i vest har god erfaring, sa Langmoe. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
NCS annons
NCS annons
Annonse