Fargemagasinet logo
Se flere bilder
mlf-instasatsning_HOVEDBILDE_FotOAnnaLeikangerVoje.jpg

Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no

Annonse
Gerflor annons

Malermestrene vil øke rekrutteringen gjennom Instagram

Nå ønsker MLF å bruke Instagram for å øke rekrutteringen til malerfaget og synliggjøre de unge i bransjen. Instagramkontoen vil gå på rundgang mellom unge lærlinger som viser fram sin arbeidshverdag, en uke hver.

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

MLF
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag, mandag 14. september, tar første lærling over instagramkontoen til malermestrene. I løpet av uken skal hun vise fram sin arbeidshverdag, og MLF håper på å påvirke unge potensielle malere til å velge malerfaget.

– Vi håper denne satsningen vil ha en positiv påvirkning av de unge, lovende VGS-søkerne. Og f or at dette skal bli en suksess, trenger vi flere som kan ta ballen videre. Derfor trekker vi ut en instagrammer hver måned som mottar et gavekort på 1000 kr for jobben. Vi håper det blir et attraktivt trekkplaster, sier kompetanse- og utviklingssjef hos MLF Kari Wilsgård.

Aurora er første ut

– Aurora er 18 år og har gått overflateteknikk på Stovner Videregående Skole i Oslo. I juli begynte hun å jobbe for Buer, og i disse dager er lærlingen svært fornøyd med å jobbe på selveste slottet. Hun tar over instagramen vår i dag, sier hun. 

Se flere bilder
mlf-instasatsning_AURORA_FotoMLF.jpg

Foto: MLF

Aurora

Helena tar over neste uke

– Helena er 29 år og voksenlærling i Alliero. Her ser det ut som hennes kreative og kunstneriske evner vil komme godt til nytte, sier hun. 

Se flere bilder
mlf-instasatsning_HELENA_FotoMLF.jpg

Foto: MLF

Helena

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.