menu
Annonse
MLF

Malermestrene vil øke rekrutteringen gjennom Instagram

Nå ønsker MLF å bruke Instagram for å øke rekrutteringen til malerfaget og synliggjøre de unge i bransjen. Instagramkontoen vil gå på rundgang mellom unge lærlinger som viser fram sin arbeidshverdag, en uke hver.

Anna Leikanger Voje/ifi.no 3 uker siden cloud_download

fullscreen
  • Instagramprofilen til MLF, malermestrene_mlf

    Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no

  • Helena

    Foto: MLF

  • Aurora

    Foto: MLF

Annonse

I dag, mandag 14. september, tar første lærling over instagramkontoen til malermestrene. I løpet av uken skal hun vise fram sin arbeidshverdag, og MLF håper på å påvirke unge potensielle malere til å velge malerfaget.

– Vi håper denne satsningen vil ha en positiv påvirkning av de unge, lovende VGS-søkerne. Og f or at dette skal bli en suksess, trenger vi flere som kan ta ballen videre. Derfor trekker vi ut en instagrammer hver måned som mottar et gavekort på 1000 kr for jobben. Vi håper det blir et attraktivt trekkplaster, sier kompetanse- og utviklingssjef hos MLF Kari Wilsgård.

Aurora er første ut

– Aurora er 18 år og har gått overflateteknikk på Stovner Videregående Skole i Oslo. I juli begynte hun å jobbe for Buer, og i disse dager er lærlingen svært fornøyd med å jobbe på selveste slottet. Hun tar over instagramen vår i dag, sier hun. 

Aurora

AURORA: I dag tar 18 år gamle Aurora over instagramkontoen til MLF. Hun har gått overflateteknikk på Stovner VGS, og jobber i dag for Buer.
camera_alt (MLF)

Helena tar over neste uke

– Helena er 29 år og voksenlærling i Alliero. Her ser det ut som hennes kreative og kunstneriske evner vil komme godt til nytte, sier hun. 

Helena

HELENA: Neste uke vil 29 år gamle Helena overta instagramkontoen. Hun er voksenlærling i Alliero.
camera_alt (MLF)

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse