MLF

Malermestrene vil øke rekrutteringen gjennom Instagram

Nå ønsker MLF å bruke Instagram for å øke rekrutteringen til malerfaget og synliggjøre de unge i bransjen. Instagramkontoen vil gå på rundgang mellom unge lærlinger som viser fram sin arbeidshverdag, en uke hver.

Av Anna Leikanger Voje/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Malermestrene vil øke rekrutteringen gjennom Instagram

Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no

I dag, mandag 14. september, tar første lærling over instagramkontoen til malermestrene. I løpet av uken skal hun vise fram sin arbeidshverdag, og MLF håper på å påvirke unge potensielle malere til å velge malerfaget.

– Vi håper denne satsningen vil ha en positiv påvirkning av de unge, lovende VGS-søkerne. Og f or at dette skal bli en suksess, trenger vi flere som kan ta ballen videre. Derfor trekker vi ut en instagrammer hver måned som mottar et gavekort på 1000 kr for jobben. Vi håper det blir et attraktivt trekkplaster, sier kompetanse- og utviklingssjef hos MLF Kari Wilsgård.

Aurora er første ut

– Aurora er 18 år og har gått overflateteknikk på Stovner Videregående Skole i Oslo. I juli begynte hun å jobbe for Buer, og i disse dager er lærlingen svært fornøyd med å jobbe på selveste slottet. Hun tar over instagramen vår i dag, sier hun. 

Dele på Pinterest Aurora

Foto: MLF

AURORA: I dag tar 18 år gamle Aurora over instagramkontoen til MLF. Hun har gått overflateteknikk på Stovner VGS, og jobber i dag for Buer.

Helena tar over neste uke

– Helena er 29 år og voksenlærling i Alliero. Her ser det ut som hennes kreative og kunstneriske evner vil komme godt til nytte, sier hun. 

Dele på Pinterest Helena

Foto: MLF

HELENA: Neste uke vil 29 år gamle Helena overta instagramkontoen. Hun er voksenlærling i Alliero.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt