FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
1Happy-Homes-Mosjøen3-FotoHappyHomes.jpg

Foto: Happy Homes

Malerbua beste forhandler i Happy Homes

Under kjedetreffen i farge- og interiørkjeden Happy Homes nylig, ble Malerbua fra Mosjøen kåret til Årets forhandler. – De scorer meget høyt på service, fagkunnskap og god rådgivning, sier kjedeleder Kjetil Brandmo.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgen som gikk var farge- og interiørkjeden Happy Homes samlet til kjedetreff i Trondheim. I sterk konkurranse med 50 andre butikker fra hele landet stakk Happy Homes Malerbua fra Mosjøen av med den gjeve tittelen Årets forhandler under prisutdelingen lørdag kveld.

Happy Homes Malerbua var representert ved daglig leder Tor Morten Strøm og fargekonsulent Celina Båtstrand.

Se flere bilder
forhandlerpris

Foto: Happy Homes

ÅRETS FORHANDLER: Happy Homes Malerbua ble tildelt utmerkelsen Årets forhandler fordi de er dyktige på service, fagkunnskap og rådgivning. Butikken er gode representanter for Happy Homes-merkevaren og driver lønnsomt.

Godt rykte

– Dette kommer veldig overraskende på oss, og vi er enormt stolte og ydmyke over å bli kåret til årets forhandler. Det er utrolig mange dyktige butikker i kjeden, så denne utmerkelsen henger høyt for oss, sier Strøm.

Kjedeleder Kjetil Brandmo forteller at butikken i Mosjøen leverer godt på alle kriteriene for å bli nominert, og har bare lovord å dele om prisvinneren:

– Happy Homes Malerbua er en meget verdig vinner, og har et godt rykte innad i kjeden. I butikken i Mosjøen ser de på kundene sine som gjester først av alt, og de scorer meget høyt på service, fagkunnskap og god rådgivning. De er lojale til de føringer som legges av kjeden, og har gjort en god jobb med å bygge Happy Homes-merkevaren lokalt i Mosjøen, samtidig som de leverer lønnsom drift.

Se flere bilder
Malerbua Mosjøen

Foto: Happy Homes

GLAD GJENG: Årets forhandler i Happy Homes 2021 , ble Malerbua Mosjøen med Anita Mikalsen, Tor Morten Strøm, Per Arne Moe Jacobsen og Celina Båtstrand.

Faglig dyktig

Strøm skryter voldsomt av de ansatte som står på hver dag for å levere gode kundeopplevelser.

– Hos oss har vi helt siden 1958 jobbet ut fra det enkle mantraet at kunden er sjefen vår, og vi går på jobb hver eneste dag for å levere service i verdensklasse kombinert med tung fagkompetanse på farger og interiør, smiler Strøm.

Se flere bilder
prisoverrekelse

Foto: Happy Homes

VINNERE: Daglig leder Tor Morten Strøm og fargekonsulent Celina Båtstrand (t.h.) får overrakt beviset på at de er Årets forhandler 2021, fra Eva Marie Hassel Iversen, butikk- og konseptutvikler i Happy Homes.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.