menu
Annonse

Maksimal skjønnhet og komfort i fiskebeinsmønstre

Med tre på toppen, hard trefiber i midten og kork på baksiden, er Maxwood et naturlig gulv med maksimal slitestyrke og komfort for boligens rom. Nå kommer også gulvet i trendy fiskebeinsmønster, som enkelt legges med klikk-system.

Chera Westman/ifi.no 21.01.2021 cloud_download

fullscreen
 • Maxwood Jazz

  Foto: Golvabia

 • Maxwood Jazz, Ek Dimgrå

  Foto: Golvabia

 • Maxwood Jazz, Valnöt sotad

  Foto: Golv'

 • Maxwood Jazz - Ek natur

  Foto: Golvabia

 • Maxwood Jazz - Ek raw

  Foto: Golvabia

 • Maxwood Jazz

  Foto: Golvabia

Annonse
Maxwood Jazz, fiskebeinsmønster

FOR KREVENDE ROM: Maxwood er et godt alternativ i hjem hvor man vil ha ekte tregulv med naturlig skjønnhet og komfort, men uten å ofre noe når det gjelder slitestyrke og levetid. I offentlige miljø med mye gangtrafikk, er Maxwood et vakkert og holdbart valg. 
camera_alt (Golvabia)

Fiskebeinsmønster er blitt populært i både klassiske og moderne boliger og rom, og stadig flere nordmenn ønsker å legge mønstergulv. Maxwood er Golvabias egenproduserte tregulvkolleksjon, med et sjikt ekte tre på toppen av en hard og stabil trefiberkjerne med dempende naturkork integrert i baksiden. Gulvene kommer i flere varianter: plank, 2-stav og 3-stav – og nå også i varianten «Jazz», som legges i fiskebeinsmønster. Fiskebeinsgulvet er enkelt å legge med klikk-skjøting av høyre- og venstreplanker. Gulvet legges flytende uten bruk av lim eller annen innfesting.

– Maxwood produseres i Sverige for nordiske forhold, og lages fra naturlige og nøye utvalgte råvarer. Det produseres av fagfolk med lang erfaring og store kunnskaper om tre, sier Victoria Davidsson hos Golvabia.

Hard og slitesterk lakk

Overflaten på Maxwood er av ekte tre med sine naturlige fargevariasjoner i treslagene eik og valnøtt. Kjernen består av høykomprimert trefiber, og konstruksjonen gjør at gulvet ikke lett får inntrykksmerker. Skjøtene er impregnert for å øke motstandskraften mot fukt, og den harde lakken på toppen, gjør at gulvet beholder glansen lenge og står godt imot riper uten at den gode, lune følelsen av tre forringes. Komforten er ytterligere forsterket av en lyddempende bakside av naturkork.

Maxwood Jazz kommer i fire farger: Ek Natur, Ek Dimgrå, Ek Raw og Valnøtt Sotet. Formatet er 595x121 mm, og tykkelsen 12 mm. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons