Fargemagasinet logo
Se flere bilder
BOSA FT JAYME HAYON 2.jpg

Foto: Maison & Objet

Luksuriøst tema på trendmesse

I mars blir det atter interiørtrendmesse i Paris da Maison&Objet åpner dørene til trendutstillinger og messehaller. Denne gang med luksus i sentrum.

ifi.no

ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Messer

Etiketter

trender
Dele

Søkelyset blir rettet mot luksus på Maison&Objets neste messe, som går i Paris 24.-28. mars. Vi blir invitert til å gjenoppdage begrepet i alle sine nyanser. Besøkerne vil fristes av både «Uber Luxury» og «Lux Populis».

Se flere bilder
Bosa ft. Jayme Hayon.

Foto: Maison & Objet

POMP OG PRAKT: Maison&Objet i Paris vil I mars vise frem luksus fra forskjellige vinkler. Under tema «Uber Luxury» og «Lux Populis» løfter messen frem både pop-kultur og ulike kombinasjoner av håndverk og teknologi. Parallelt går nettutstillingen The Invisible Collection presenteres morgendagens ikoniske design. Her vises: Bosa ft. Jayme Hayon.

Populærkultur og håndverk

– Det første er en kombinasjon av utsøkt håndverk og ny teknologi, med et bein i fortiden og det andre i fremtiden. I denne trenden utvikler designerne materialer med hjelp av fysikere. Tekstiler er vevd med silke, kobber og LED-tråder, sofaer blir samkjørte konstruksjoner – og ventelistene for disse stadig mer eksklusive objekter for begjær blir lengre og lengre, sier Joséphine Sconza, messens representant i Norge.

Det siste av de to begrepene strekker seg mot pop-kulturen, henter inspirasjon fra gatekulturen, og blir drevet frem av en generasjon oppvokst med reality-TV, Instagram og Tik-Tok, og med oppmerksomheten festet på inkluderingens verdier. Med denne trenden går luksus ut på gatenivå. «Master Chefs» slik man ser dem på TV blir superstjerner i kjøkkenkulturen, joggesko i begrensete opplag med høy prisklasse flyr fra hyllene, og gateartister som Banksy og JR flytter inn i kresne samleres dagligstuer.

Se flere bilder
OBJET DE CURIOSITE

Foto: Maison & Objet

MESSEFOKUS:  Besøkerne til Maison & Objet vil fristes av både «Uber Luxury» og «Lux Populis».

Utstilling på nett

Maison&Objet inviterer også til «The Invisible Collection», en eksepsjonell online-presentasjon av ny design fra unge talenter innenfor samtidens interiørinnredning. I en vakker setting, skapt av Émilie Bonaventure, presenterer «The Invisible Collection» en visjon for ansvarlig luksus og avansert håndverk, ved å vise møblene og gjenstandene som blir morgendagens ikoniske design.

Signatur-sektoren på messen viser noen av de mest utsøkte eksemplene på disse nye luksusbegrepene. Den presenterer høydepunkter av ikonisk design, utsøkte materialer, både naturlig rå og mer sofistikerte, en-av-sitt-slag og mye omtalte gjenstander, en miks av luksus, dristig stil og eleganse, for møbler og dekorativ design med karakter.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.