Annonse
Gerflor annons
Gerflor annons

Listespesialisten satser på listefritt

Flere og flere drømmer om et moderne, listefritt hjem. Nå tar Deco Systems drømmen ett steg videre, og lanserer en ny og forbedret listefri løsning til dør og vindu.

Av Mari Andersen Rosenberg/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Listespesialisten satser på listefritt

Foto: Deco Systems

Tidligere har listefritt vært forbundet med mye jobb og store kostnader. Men etter flere år med stor og økende interesse for listefrie løsninger, oppdager nå flere og flere at man ikke trenger gipsplate, hjørnejern, mye sparkling og pussing, forklarer Rune Tetlivold, daglig leder i Deco Systems.

De tok tak i problemstillingen for tre år siden, da de så interessen øke.

– Da kom vi opp med løsningen som gjør at håndverkeren sparer tid og kunden får fine, listefrie overganger. Den enkle og raske løsningen som erstatter foring og list, og som gir et solid støpt hjørne som ikke sprekker opp, kaller vi Deco Smygplate. Den gir kunden en sømløs overgang rundt vinduer, forklarer Tetlivold.

Dele på Pinterest

Rune Tetlivold, daglig leder i Deco Systems.


Dele på Pinterest ERSTATNING:

Den enkle løsningen erstatter foring og list, og gir et solid støpt hjørne og sømløse overganger.

Prisvinner

Deco Smygplate, med navnet fra produsenten NMC, «ARSTYL® LS1», vant den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award for høy designkvalitet i 2017.

– Etter snart 200 000 leverte meter har vi nå videreutviklet smygplaten og kommet med to nye. Vi har fått mange tilbakemeldinger og har derfor laget en smygplate for vindu og en for dør, sier han.

Dele på Pinterest PRISVINNER:

Deco Smygplate, «ARSTYL® LS1», vant konkurransen Red Dot Award i 2017 for sin designkvalitet. Nå tar Deco Systems smygplatene ett steg videre.

Tåler tøffere påkjenning

Nye Deco Smygplate WS1, som er en videreutvikling av den tidligere smygplaten for vinduer, er utviklet med hardere kjerne, slik at den tåler tøffere påkjenning.

– I tillegg passer den inn i vindussporet på 10 millimeter. Den er produsert i high density Polystyren, og er kledd med gipsplatepapir for enklere behandling, forklarer Tetlivold.

WS1 har mål på 55 millimeter på vegg og 220 millimeter på foringssiden, med lengde på 2,4 meter eller 3,5 meter. Produktet kan også leveres med forskjellige lengder og ferdig kappet for store prosjekter.

Dele på Pinterest LISTEFRITT:

Foto: Deco Systems

Med Deco Smygplate er det enkelt få det listefritt rundt vinduet. Og med den nye og forbedrete utgaven, tåler platen tøffere påkjenning.

Ny løsning for dør

Også for dører er etterspørselen etter en enkel løsning for listefritt besvart. Deco Smygplate WS2 er laget spesielt for å tilfredsstille de høye kravene til listefrie dører.

– Smygplaten er enda hardere enn WS1, men er ikke like bred på foringssiden, forteller Tetlivold. Målene er 55 millimeter på vegg og 70 millimeter på foringssiden, med lengde på 2,2 meter.

– Begge de nye modellene har en profiltykkelse på 12,5 millimeter på vegg. De er nå tilpasset til bruk mot gips. Dette produktet trenger nå ingen ekstra tilpasninger eller spikerslag. Vi har utviklet og laget disse for Norsk Byggestandard, slik at overgangen strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420, sier Johnny Hoff i Deco Systems.

Dele på Pinterest ELEGANT:

Deco Smygplate gir fine, listfrie overganger rundt dør og vindu, og skaper en elegant, stilren «look».

Vet hvor skoen trykker

– Johnny er utdannet malermester og vet hvor skoen trykker når det gjelder å få pene listefrie løsninger. Han vet at tøff behandling er noe vi måtte ta tak i, og derfor er de nye smygplatene blitt utviklet, legger Tetlivold til avslutningsvis.

Se også hvor enkelt det er å montere: www.decosystems.no/listefritt/

Dele på Pinterest SPARKEL OG REMSE:

Maleren slipper å montere hjørneløsning. Her er det kun behov for sparkling og remsing rundt vinduet.

Dette ble brukt

SISTE ARTIKLER
Flere artikler