FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Lino Loose-Lay-FotoTarkett-1-1.jpg

Foto: Tarkett

Linoleum for løstlegging

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Lino Loose-Lay er markedets første linoleumsgulv for løstlegging. Det er en problemløser der en renovering må skje raskt, eller det for eksempel planlegges for enkel demontering. Med Lino Loose-Lay går leggingen hurtig, da gulvet ikke skal limes.

Kolleksjonen, som leveres av Tarkett, kommer i 12 farger med klassisk marmorering som gjør den godt egnet i miljøer med mye trafikk. Lino Loose-Lay kan installeres på undergulv av betong opptil 85 prosent RF. Det er overflateforsterket med xf2 som er et UV-herdet lag av polyuretan som krever minimalt med vedlikehold. Gulvet trenger ikke etterbehandles med voks eller polish. Med 14 dB trinnlydsreduksjon bidrar Lino Loose-Lay også til et bedre innemiljø, det er miljømerket med Svanen, og sertifisert med minimum Cradle to Cradle Silver.

Se flere bilder
bibliotek med to ulike gulv

Foto: Tarkett

RASKT OG LIMFRITT: Med Lino Loose-Lay går leggingen hurtig, da gulvet ikke skal limes. Kolleksjonen kommer i 12 farger med klassisk marmorering som gjør den godt egnet i miljøer med mye trafikk.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.