Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Lino Loose-Lay-FotoTarkett-1-1.jpg

Foto: Tarkett

Linoleum for løstlegging

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Lino Loose-Lay er markedets første linoleumsgulv for løstlegging. Det er en problemløser der en renovering må skje raskt, eller det for eksempel planlegges for enkel demontering. Med Lino Loose-Lay går leggingen hurtig, da gulvet ikke skal limes.

Kolleksjonen, som leveres av Tarkett, kommer i 12 farger med klassisk marmorering som gjør den godt egnet i miljøer med mye trafikk. Lino Loose-Lay kan installeres på undergulv av betong opptil 85 prosent RF. Det er overflateforsterket med xf2 som er et UV-herdet lag av polyuretan som krever minimalt med vedlikehold. Gulvet trenger ikke etterbehandles med voks eller polish. Med 14 dB trinnlydsreduksjon bidrar Lino Loose-Lay også til et bedre innemiljø, det er miljømerket med Svanen, og sertifisert med minimum Cradle to Cradle Silver.

Se flere bilder
bibliotek med to ulike gulv

Foto: Tarkett

RASKT OG LIMFRITT: Med Lino Loose-Lay går leggingen hurtig, da gulvet ikke skal limes. Kolleksjonen kommer i 12 farger med klassisk marmorering som gjør den godt egnet i miljøer med mye trafikk.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.