Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Aqua Seal_Tube_100ml-small.jpg

Foto: Bostik

Kundefavoritten til Bostik er tilbake

Akkurat i tide til jul relanserer Bostik sin populære tetningsmasse for våtrom – Bostik Aqua Seal. Det etterlengtede produktet ble midlertidig fjernet fra Bostiks sortiment, men er nå tilgjengelig igjen!

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Bostik Aqua Seal er en fleksibel transparent tetningsmasse for våte områder som er både muggbestandig og overmalbar. Aqua Seal fugemasse er løsemiddelfri og nesten luktfri. Tuben er også utstyrt med et plastmunnstykke som ikke misfarger lyse materialer under påføring.

Den populære tetningsmassen brukes til å tette og forsegle koblingsskjøter, og rundt PVC-rør i våtrom. Den pastalignende konsistensen gjør den egnet for bruk på både horisontale og vertikale flater. Bostik Aqua Seal har god vedheft til PVC, ABS og styren og er motstandsdyktig mot vann etter tørketiden.

"Det føles fantastisk å endelig kunne gjenintrodusere Bostik Aqua Seal til vårt sortiment. Vi vet at produktet har vært savnet, noe som ikke er så rart, for det finnes ikke noe lignende produkt på markedet med de samme gode egenskapene.”

Jenny Lundegård, Product Manager Flooring Bostik Nordic

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Galleri: Her er Heimtextil 2023
Messer

Galleri: Her er Heimtextil 2023

10.-12. januar var det duket for den store Heimtextil-messa i Frankfurt. I tillegg til den inspirerende trendutstillingen, finner man store messehaller fulle med nyheter. Se hva vi...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.