Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Aqua Seal_Tube_100ml-small.jpg

Foto: Bostik

Kundefavoritten til Bostik er tilbake

Akkurat i tide til jul relanserer Bostik sin populære tetningsmasse for våtrom – Bostik Aqua Seal. Det etterlengtede produktet ble midlertidig fjernet fra Bostiks sortiment, men er nå tilgjengelig igjen!

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
IFI annons

Bostik Aqua Seal er en fleksibel transparent tetningsmasse for våte områder som er både muggbestandig og overmalbar. Aqua Seal fugemasse er løsemiddelfri og nesten luktfri. Tuben er også utstyrt med et plastmunnstykke som ikke misfarger lyse materialer under påføring.

Den populære tetningsmassen brukes til å tette og forsegle koblingsskjøter, og rundt PVC-rør i våtrom. Den pastalignende konsistensen gjør den egnet for bruk på både horisontale og vertikale flater. Bostik Aqua Seal har god vedheft til PVC, ABS og styren og er motstandsdyktig mot vann etter tørketiden.

"Det føles fantastisk å endelig kunne gjenintrodusere Bostik Aqua Seal til vårt sortiment. Vi vet at produktet har vært savnet, noe som ikke er så rart, for det finnes ikke noe lignende produkt på markedet med de samme gode egenskapene.”

Jenny Lundegård, Product Manager Flooring Bostik Nordic

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.