Kulturhistorie i en krukke

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Kulturhistorie i en krukke

Foto: Historisk Maling

Falu Rödfärg er ikke bare en husfarge, det er svensk kulturhistorie i en krukke. Historien om Rödfärg kan spores tilbake til 1500-tallet, og i dag er det et like naturlig valg for arkitekttegnede villaer og offentlige bygninger, som for sommerhytter og naust. Tre er levende, og i motsetning til plast- og oljemaling lever Falu Rödfärg slammaling med underlaget. Det lar treet «puste», noe som reduserer risikoen for råte, og det følger treets naturlige bevegelser i sol, regn, snø, varme og kulde.

Falu Rödfärg Original er en utendørs maling for ubehandlet og uhøvlet tre av furu eller gran og for maling av overflater som tidligere er malt med komposisjonsmaling. Nye prefabrikkerte hus og ny kledning kan males med Falu Rödfärg, forutsatt at fasaden leveres uten grunning eller er grunnet med Falu Rödfärg.  Malingen forhandles av Historisk Maling

Dele på Pinterest Falu Rödfärg. Historisk maling

Foto: Historisk Maling

TRADISJONELL MALING: Falu Rödfärg Original er en utendørs maling for ubehandlet og uhøvlet tre av furu eller gran og for maling av overflater som tidligere er malt med komposisjonsmaling.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt