FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Oppkjøp-Krefting-Sterling-bredde.jpg

Foto: Krefting & Co AS

Krefting har kjøpt danske Sterling

Krefting AS, eieren til varemerkene Plumbo, Stabil og Naturent, har kjøpt danske Sterling Polish Company A/S. Det sammenslåtte selskapet skal satse på eksport, og kan takket være en større portefølje med merkevarer som utfyller hverandre, kunne dekke flere kundebehov.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Krefting
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Krefting & Co AS satser på å bli en ledende merkevareaktør innenfor teknisk-kjemisk i Skandinavia. Selskapet leverer blant annet rengjøringsmidler og kjemiske produkter under varemerkene Plumbo, Stabil og Naturrent til fag- og dagligvarehandel i Norge, og er sterke innen bilpleie. Nå kompletterer selskapet med sterke varemerker innen polish og pleie for tekstil, metall, sko og møbler gjennom oppkjøp av danske selskapet Sterling Polish Company. Sterling, som ledes av Hans Glavind Rasmussen, har en god posisjon i dagligvarehandelen både i Sverige og Norge i tillegg til sitt hjemland, Danmark.

– Med denne investeringen satser Krefting ytterligere på å utvikle driftsselskapene sine, og gjør et løft for å styrke selskapets tilstedeværelse i Danmark, Sverige og Norge. Med en sterk organisasjon vil plattformen for vekst i Skandinavia være solid, og vi ser større muligheter for eksport til øvrige land. Dett er en viktig del av vår fremtidige strategi, sier daglig leder i Krefting & Co, Jacob Krefting i en pressemelding.

Se flere bilder
Jacob Krefting

Foto: Krefting

JACOB KREFTING tar over som daglig leder i Sterling Polish Company etter en overgangsperiode på seks måneder.

– Vi ser på dette som en sammenslåing av to selskaper som utfyller hverandre. Det er mye god kompetanse, historie og ikke minst merkevarestyrke i begge selskaper. Jeg tror begge selskaper vil kunne dra stor nytte av hverandre både når det kommer til distribusjon og produksjon. Vi skal  satse på og videreutvikle den eksisterende organisasjonen i Danmark. Målet er å bygge videre på den reisen Sterling har vært på de siste 82 årene, sier han videre.

Hans Rasmussen fortsetter i Sterling i en overgangsperiode på 6 måneder, før Jacob Krefting tar over stafettpinnen som daglig leder. Jacob vil også fortsette som daglig leder i Krefting & CO AS.

– Kundene våre står alltid i fokus hos oss, og vi mener vi med denne investeringen vil kunne være en bedre leverandør og samarbeidspartner til alle kundesegmentene vi jobber med. Vi vil sammen ha en større portefølje med merkevarer på produkter som utfyller hverandre, og vi vil dekke flere kundebehov, sier Jacob Krefting.

Selskapene kommer til å videreføres som selvstendige aksjeselskaper og organisasjoner.

Se flere bilder
Hans Rasmussen og Jacob Krefting

Foto: Krefting & Co AS

STERKE SAMMEN: Hans Glavind Rasmussen og Jacob Krefting er blitt enig om at Krefting & Co AS kjøper det danske selskapet Sterling Polish Company.  – Med denne investeringen satser Krefting ytterligere på å utvikle driftsselskapene sine, og gjør et løft for å styrke selskapets tilstedeværelse i Danmark, Sverige og Norge. Med en sterk organisasjon vil plattformen for vekst i Skandinavia være solid, og vi ser større muligheter for eksport til øvrige land. Dett er en viktig del av vår fremtidige strategi, sier daglig leder i Krefting & Co, Jacob Krefting i en pressemelding.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.