Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Desso Essence Pure-FotoTarkett-3-1.jpg

Foto: Tarkett

Kreative gulv med kombinasjoner av teppefliser

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

teppetarkett
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Den nye Desso Essence Elements-familien inneholder tre harmoniske design: Pure, Roots og Traces. Sammen muliggjør de uttrykksfulle interiører med moderne farger, myk taktilitet og lang levetid.

Pure tilbyr rolig enkelhet med en ren palett av levende aksenter, overgangsmidttoner og bestselgende nøytraler. Roots bringer mønster og myk taktilitet, mens Traces understreker dybde og gir definisjon med sine subtile organiske linjer.

Desso Essence Elements leveres som standard med ProBase-bakside. Selv om den ikke er 100 prosent sirkulær, kan komponentene samles inn vis retursystemet ReStart og resirkuleres i Tarketts resirkuleringssenter for tepper. Det er mulig å oppgradere til EcoBase-teppeflisbakside for å få et fullstendigt resirkulerbart gulv som er sertifisert i Cradle to Cradle Silver-nivå, og har et lavt sirkulært karbonavtrykk.

ReStart samler inn brukte tepper og tar dem med til et tepperesirkuleringssenter for å skille de to hovedkomponentene. Garnet regenereres til høykvalitetsgarn for nye tepper, mens ProBase-baksiden co-prosesseres i sementindustrien. 

Se flere bilder
Teppefliser i rødt og beige

Foto: Tarkett

TRE STILER I EN FAMILIE: Pure tilbyr rolig enkelhet med en ren palett av levende aksenter, overgangsmidttoner og bestselgende nøytraler. Roots bringer mønster og myk taktilitet, mens Traces understreker dybde og gir definisjon med sine subtile organiske linjer.

Desso Essence Elements
  • Essence Pure: En palett med levende aksentfarger, midttoner og bestselgende nøytraler, gir et overflod av valg for alle interiører. Velg blant 28 nyanser — alle kombinerbare med Roots- og Traces-mønstrede fliser — for å skape gjennomtenkte, visuelt stimulerende arbeidsplasser.
  • Essence Roots: Med et innbydende uregelmessig, organisk design kombinerer Roots en nøytral base og aksentfarge for å fremkalle utseendet av mønstre i naturen. Tilgjengelig i 12 fargevarianter for rolige, mykt teksturerte områder.

  • Essence Traces: Med en subtil, organisk stripe er disse 6 fargealternativene laget med en kombinasjon av Pure-farger. Traces kan kombineres med hele DESSO Essence Elements-familien.
To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.