FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Trendforum9FotoEmmaWold.jpg

Foto: Emma Wold/ifi.no

Kos deg i Paris!

Da Maison & Objet går av stabelen under Paris Design Week er «Enjoy» det samlende temaet. IFIs fargesjef og kreative leder Charlotte Holberg Sveinsen er invitert for å holde et foredrag.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Etiketter

trender
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

7.-11. september arrangeres Maison & Objet i Paris under Paris Design Week. Med et i vanlig ordning fullspekket program, trekker messehallene og byens alle åpne showrom, gallerier, butikker og andre utstillingslokaler til seg design- og interiørinteresserte i store mengder. 

Se flere bilder
Charlotte Holberg Sveinsen

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

FARGERIKT: Charlotte Holberg Sveinsen skal holde et kort foredrag og medvirke i en rundebordsamtale der temaet Enjoy utforskes fra et skandinavisk perspektiv,

Hovedbudskapet for septemberversjonen av messen er «Enjoy» og under den parolen utforskes ekstravaganse, frimodighet og humor som merverdi ved interiørdesign. Messen byr denne gang på et eksklusivt seminar i Paris Nord-Villepinte utstillingssenter, der Charlotte Holberg Sveinsen holder et kort foredrag og medvirker i en rundebordsamtale der temaet utforskes fra et skandinavisk perspektiv.

– Jeg skal snakke om «Enjoy» i norsk interiørperspektiv og har da valgt å fokusere på naturen og hvor viktig den er for oss nordmenn. Lyset, årstidene og livsstil spiller en stor rolle for hvordan vi har det her. Og å kose seg er jo et fenomen som vi kan mye om. I det spiller oppussing en stor rolle, sier hun.

Mer informasjon
Les mer
Enjoy på skandinavisk

Seminaret går av stabelen 8. september kl. 11.00

Det ledes av det franske trendbyrået Peclers og i det medvirker også design og trendeksperter fra Danmark (Mads Arlien-Søborg og Anette Eckmann, samt Sverige (Lotta Ahlvar).    

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.