Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Khroma-Foto-Intag.jpg

Foto: Intag

Khroma nytt agentur hos Intag

Det ble INTAG som fikk agenturet på det belgiske Khroma by Masureel, etter at Borge ble lagt ned. Begeistringen over det nye tapetagenturet er stor blant både kunder og ansatte. Huset Intag styrker med dette sin profil som leverandør av kvalitetstapet.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele

– Dette er et kjempefint supplement til de øvrige merkene vi fører, slik som Omexco, Sanderson, Morris og Harlequin, sier Jannicke Sveen.

Hun trekker fram både kvalitet og bedriftens filosofi som helt spesiell når hun presenterer Khroma.

– De har en stor, og meget bra designavdeling. Det de gjør grenser mot kunst. De er veldig orientert mot kultur, og ser på sine design som «artwork». De lager ikke et design for å komme med noe nytt, de forteller historie med sine design, sier Sveen

Se flere bilder
Grønt tekstiltapet, Ode fra Omexco

Foto: Intag

KJENTE BRAND: Huset Intag er godt kjent som leverandør av kvalitetstapet til både prosjekt- og forbrukermarkedet. Omexco er et av de sterke merkene. Her et tapet fra kolleksjonen Ode. 

Kundene velger selv tapetbøker

Hun forteller at de har mange kunder som er glad i Khroma, og nå skal de få enda mer å bli glad i. For Khroma har en rekke bøker som ikke tidligere er vist i det norske markedet. Intag vil ta hele sortimentet til Norge.

– Vi viser kundene hele sortimentet, og så blir det opp til hver enkelt å velge de bøkene de selv har tro på i sitt marked. Khroma har så mye bra, at det blir feil om vi skal plukke ut noen få bøker, sier hun.

Hun beskriver designene som unike og kjempebra koordinerte med tøffe farger, og trekker fram noen store flotte digitale trykk som «bare må oppleves».

– De er praktfulle, nydelige design. Det er virkelig høyt nivå på disse tapetene. De må oppleves, det er helt umulig å få fram denne kvaliteten på bilder. Trykket har flott tekstur og er tredimensjonalt, når du tar på trykkene kjenner du mønsteret, sier hun.

Det er stort spenn i designene, noen passer best i prosjektmarkedet der de ønsker noe helt spesielt, mens andre er flotte i et hjem. Jo mer vi jobber med dem jo mer begeistret blir vi, sier hun.

Se flere bilder
Tapet med stort motiv, grønne trær. Digitalt trykk. Khroma

Foto: Intag

ARTWORK: Khromas designavdeling jobber i grenselandet mot kunst. De forteller historier med sine design og fyller rom med en helt spesiell atmosfære. Dette digitale motivet må bare oppleves! 

Se flere bilder
Tapet med digitalt tremotiv, vårlige farger fra Khroma

Foto: Intag

STORT UTVALG: Khroma har et bredt utvalg av kolleksjoner som ikke tidligere er presentert for det norske markedet. Intag vil jobbe med hele bredden og la hver kunde velge hvilke bøker de vil satse på. 


Mer informasjon
Les mer
Fornøyd med nytt agentur
Se flere bilder
Jannicke Sveen FotoRobertWalmann.jpg

Foto: Robert Walmann/ifi.no


INTAG - Interiøragenturer J.Sveen AS- ble stiftet I 1966 og har et av Norges bredeste utvalg i interiørtekstiler, tepper, gulvbelegg, og tapeter. De representerer noen av de beste merkevarene innen bransjen. Nå har Jannicke Sveen og hennes team også sikret seg agenturet på Khroma.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.