menu
Annonse

Jordan gir verneutstyr til helsepersonell

Verneutstyr for malere kan også brukes av helsepersonell i korona-tider. Derfor har Jordan endevendt lageret, og donerer fire paller med utstyr.

Chera Westman/ifi.no 08.04.2020 cloud_download

fullscreen
  • KLART FOR TRANSPORT: Fire paller med verneutstyr står samlet hos Jordan. Utstyret skal doneres til helse- og omsorgssektoren.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • SKOTREKK: Engangsskotrekk brukes i omsorgssektoren og er hett etterspurt om dagen.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • LAGERINVENTERING: Fra ulike reklamelagre har Lars Petter Rustan samlet inn Jordans verneutstyr. Dette skal nå brukes av helse- og omsorgspersonell.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse

– Orkla fikk en henvendelse via et konsulentselskap som er innleid for å skaffe beskyttelsesutstyr til helse- og omsorgssektoren. Jeg tok den ballen videre for Jordan House Care, sier Lars Petter Rustan, salgssjef håndverk i Jordan

Verneutstyr

Fra ulike lagre rundt om i landet har han samlet inn verneutstyr; støvmasker, engangshansker, vernebriller og engangsskotrekk. Alt er nå samlet til Orklas gamle lokaler i Oslo, og stemt av med konsulentselskapet slik at det lever opp til de strenge krav som stilles innen helsesektoren.

– Vi hadde blant annet kjøpt inn godkjente vernedresser og støvmasker til vårt Ambassadørkurs som ble kansellert. Disse gir vi nå bort sammen med våre egne produkter. Her står fire paller med verneutstyr klar til å sendes videre, sier han. 

Sluttsolgt

Etterspørselen etter verneutstyr har vært formidabel i år. Enkle hansker og trekk brukes i butikker over hele landet, og helse- og omsorgssektoren prioriteres ved salg av vernemasker og annet utstyr.

– Allerede i uke 5 eller 6 hadde vi solgt ut hele årets budsjett av verneutstyr, sier han og forteller at det vil bli vanskelig å få ekstra forsyninger til Norge i den nærmeste tiden.

– Vi er inne i en litt spesiell situasjon. Dette betyr at det etter hvert kan bli vanskelig for håndverkere å få tak i verneutstyr, slik som vernebriller, engangshansker og støvmasker, sier Rustan. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse