InHouse skal dekke Norge med teppefliser

Norges ledende leverandør av avpassede tepper, satser nå stort på teppefliser. – Vi utvider sortimentet og skaper et helhetlig konsept for en større kundegruppe, sier Erik Brennmoen, daglig leder hos InHouse Group.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
InHouse skal dekke Norge med teppefliser

Foto: InHouse

InHouse Group, Norges største leverandør av avpassede tepper, satser nå på teppeflis til privat- og prosjektmarkedet. InHouse Group har mer enn 45-års erfaring med tekstile gulv, og det er med faglig trygghet at produktporteføljen utvides med et nytt teppefliskonsept.

– Som en etablert aktør med stor kompetanse på tepper, er vi sikre på at tiden nå er inne for å satse videre på tekstile gulv. Vi har solgt teppeflis i mange år, men på få referanser. Vi opplever at etterspørselen er stor, og at det er et økende behov for produkter i de klassifiseringene og prispunktene vi kan tilby. Vi utvider derfor sortimentet vårt og skaper et helhetlig konsept for en større kundegruppe, sier daglig leder i InHouse Group, Erik Brennmoen i en pressemelding.

Dele på Pinterest Chromata Grijs og Terra

Foto: InHouse

STØRRE SORTIMENT: InHouse har solgt teppefliser i mange år allerede, men utvider nå sortimentet og tar inn tre kolleksjoner med til sammen 13 referanser. Serien Chromata inneholder blant annet designene Grijs og Terra som vist på bildet. 

Tre kolleksjoner

InHouse Groups nye konsept inneholder tre kolleksjoner med i alt 13 serier. Det er en stor bredde i både kvaliteter, farger, teksturer og design, som er inspirert av natur, arkitektur, mote og kunst. De ulike kolleksjonene har forskjellige egenskaper, og størst innovasjon finnes i kolleksjonen Chromata.

Kolleksjonen Chromata har tre ulike teksturer og hele 27 farger – derav også navnet som betyr farge på gresk. Ved å kombinere kolleksjonens teksturer og farger, er det særdeles enkelt å lage et helt unikt gulv i tråd med bedriftens estetikk.

Dele på Pinterest Chromata Feel

Foto: InHouse

VARIERT: Chromata kommer i flere varianter, med lang og kort luv og i 27 farger. På bildet er designet Feel.

Lagerførte varer

Kolleksjonene Graphic tiles og Regular tiles, inneholder et bredt spekter av klassiske design. Disse kvalitetene kan legges på ulike måter for å få et unikt utrykk.

Teppeflisene vil være lagerført hos InHouse Group i Gjerdrum.

– Med vår veletablerte logistikk og salgsapparat, er vi trygge på at vi har mange konkurransefortrinn som vil komme kundene være til gode. Vi gleder oss til å dekke det norske markedet med teppeflis, avslutter Brennmoen.

Dele på Pinterest Chromata Grass

Foto: InHouse

PÅ LAGER: Hele sortimentet lagerføres hos InHouse på Gjerdrum. Bildet viser Chromata Grass.

Dele på Pinterest Chromata

Foto: InHouse

INNOVATIVT: Teppeflisserien Chromata gir en verden av muligheter.


Mer Informasjon

Om InHouse Group

InHouse Group AS er Skandinavias ledende leverandør av avpassede tepper, og er et norskeid familieselskap med mer enn 45-års erfaring i det norske markedet. Selskapet fører et stort sortiment av avpassede tepper, i tillegg til ulike typer gulv og terrassegress. De er også distributør av Owatrol og Maston i Norge.

LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt