Fargemagasinet logo
Se flere bilder
ifino.jpg

Foto: ifi.no

ifi.no på Topp 20 over landets beste interiørnettsteder

ifi.no er en landets 20 beste blogger og nettsteder med interiørtema og «perfekt for oppussere». Det mener organisasjonen Produkteksperter som har evaluert mange nettsider.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

I en rangering av nettsteder og blogger med interiør som tema, havnet ifi.no på topp-20-listen som lages av Produkteksperter.

– Søkeordet oppussing gir i dag 9,8 millioner resultater på Google. Vi vet at vi ligger godt an på Google med ifi.no, og det er da også hyggelig at vi blir rangert av andre til å være blant de beste i Norge innen temaet, sier Kristian Owren, adm.dir. hos ifi.no - Informasjonskontoret for farge og interiør. 

Se flere bilder
Kristian Owren/ifi.no

Foto: ifi.no

FORNØYD: – Det er hyggelig at vi blir rangert av andre til å være blant de beste i Norge innen temaet, sier Kristian Owren, adm dir hos ifi.no, Informasjonskontoret for farge og interiør.

Omfattende undersøkelser

Produkteksperter sammenligner og anmelder produkter og nettsteder og setter sammen pålitelig og objektiv informasjon innen ulike områder som blant annet «Hjem og hage» og «Skjønnhet og helse».

– Etter å ha gjort en grundig undersøkelse og evaluert utallige nettsteder og blogger, er vi veldig begeistret for å kunne kunngjøre at Informasjonskontoret for farge og interiør er blitt valgt ut som en av de 20 beste bloggene for interiørdesign i Norge, sier Anna Andersen fra Produkteksperter til ifi.no.

Se flere bilder
utmerkelse

Foto: Produktexperter

20-I-TOPP: Etter en grundig evaluering og gjennomgang av en stor mengde nettsider, har Produkteksperter utsett de 20 beste på interiør i landet.

«Perfekt for oppussere»

Organisasjonen forklarer valget slik:

– Nettsiden fungerer som en inspirasjonskilde der informasjon og kunnskapsformidling rettet mot privatpersoner er målet. Som en bransjeorganisasjon er målet å skape mersalg av produkter og tjenester tilbudt av medlemmene. Som en inspirasjonskilde for store- og små oppussingsprosjekter kan ifi.no by på et enormt bibliotek av inspirasjon og veiledning. Her finner du alt fra maling og beis til trehus, tapet, vask og pleie av bolig til valg av fliser og hjemmekontor. Ettersom IFI representerer et bredt utvalg medlemmer finner du inspirasjon om alle typer oppussing. Nettsiden er derfor perfekt for både nye og erfarne «oppussere» som er på jakt etter sitt neste prosjekt.

Andre nettsteder på listen er Bo Bedre, BoligPluss, Bygg og Bevar samt Happy Homes. 

Se flere bilder
ifino.jpg

Foto: ifi.no

OPPUSSINGSSITE: ifi.no er perfekt for oppussere, mener Produkteksperter som har kåret siten til en av landets 20 beste innen interiør.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.