FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Tebo i Norge-FotoIBG.jpg

Foto: IBG

IBG lanserer Tebo i Norge

Nå kan håndverkerne i Norge også velge svenske kvalitetsverktøy. IBG, som er en ledende leverandør av verktøy og maskiner til overflatebehandling, utvider sortimentet med produkter fra søsterselskapet Tebo.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

VerktøyIBG
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Nå går startskuddet for IBG sin satsning på verktøy og byggtilbehør fra Tebo. Tebo et av de svenske søsterselskapene til IBG og inngår i Byggtilbehørsgruppen. Produktporteføljen består av en rekke ulike spesialprodukter for profesjonelle håndverkere, og preges av innovasjon og kvalitet.

– I Sverige har Tebo vært en kjempesuksess, og ved å forene våre krefter kan vi nå tilby et langt større produktsortiment og ikke minst kompetanse til både eksisterende og nye kunder. Sammen med våre kvalitetsprodukter og lange tradisjon innen gulv- og overflatebehandling, blir dette en naturlig utvidelse av dagens sortiment, sier Finn Robøle, daglig leder i IBG.

Se flere bilder
Tebo

Foto: Tebo

SVENSK KVALITET: Tebo Byggtillbehör utvikler og markedsfører spesialprodukter for profesjonelle håndverkere.

Styrker staben

I forbindelse med den store satsingen på Tebo i det norske markedet, følger også ansettelsen av Stian Sundt som ny kategoriansvarlig, og Morten Baugerød som fagansvarlig for Tebo.

– Vi ser frem til samarbeidet med IBG i tiden fremover, og er sikker på at de kommer til å lykkes godt med å etablere Tebo i Norge, avslutter Martin Palmkvist, VD i Tebo Byggtillbehör AB.

Se flere bilder
Tebo i Norge

Foto: IBG

TEBO I NORGE: Morten Baugerød (t.v.) er ansatt hos IBG som fagansvarlig for Tebo-produktene, og Stian Sundt (t.h.) er ny kategoriansvarlig. – I Sverige har Tebo vært en kjempesuksess, forteller Finn Robøle (i midten). 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.