FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Flugger Andelen-GLEDER SEG-FotoFlügger.jpg

Foto: Flügger fave

I år deler Flügger ut 550 000 kroner i bonusstøtte

Gjennom sine innkjøp i Flüggers butikker har kundene samlet inn over en halv million kroner som nå utbetales som bonusstøtte til foreningslivet i Norge. Fordelsprogrammet Flügger Andelen har i dag over 900 medlemmer, og interessen øker støtt og stadig.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Flügger
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Nå er det den beste tiden på året for Steffen Kristian Eide hos Flügger farve. I disse dager skal han nemlig dele ut bonusstøtten som kundene til Flügger-butikkene har samlet inn under 2022 gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen.

– I år blir den totale utbetalingen for 2022 hele 550 000 kroner. Dette fordeles mellom små og store foreninger. Vi er stolte og ydmyke over å få gjøre en god innsats og gi tilbake til samfunnet på denne måten, sier han.

– Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene. Det er en sann glede å få ringe rundt til lederne av de ulike foreningene for å fortelle den gode nyheten, sier Eide.

Medlemsmassen vokser

Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen kan alle som kjøper maling, tapet og verktøy hos Flügger farve støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp. Kunden får gjennom fordelsprogrammet direkte 20 prosent rabatt på hylleprisen, i tillegg til at ytterligere 5 prosent går tilbake til en valgfri forening i bonusstøtte som utbetales ved starten av påfølgende år. Det er helt gratis for lag, foreninger og organisasjoner å være medlem i Flügger Andelen, og per nå har programmet over 900 medlemmer.

– Det er kanskje spesielt hyggelig at flere store ideelle organisasjoner som mange har lyst å støtte er med, sier han og nevner Barnekreftforeningen, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Sykehusklovnene, Brystkreftforeningen og mange forskjellige Røde Kors avdelinger, i tillegg til idrettslag, korps, hundeklubber og mye, mye mer.

Se flere bilder
kontrakt Flügger Andelen

Foto: Flügger farve

MANGE MEDLEMMER: Flügger Andelen gir direkte 20 prosent rabatt på hylleprisen til kunden. Dessuten utbetales ytterligere 5 prosent i bonusstøtte til en valgfri forening. Over 900 ideelle foreninger, korps, og lag får nå en ekstra inntekt ved å være medlem. 

Fordeler i hele Norden

Flügger Andelen ble lansert under Norway Cup i 2017, og siden da har Flügger farve delt ut over 3 millioner kroner i bonusstøtte til frivillige organisasjoner, klubber, lag og foreninger. Fordelsprogrammet Flügger Andelen er også blitt innført i Sverige, Danmark og Island. 

Se flere bilder
Steffen Eide, Flügger Andelen

Foto: Flügger farve

FORDELER PÅ EKSPORT: Kundefordelsprogrammet Flügger Andelen har vært en suksess i Norge og spredt seg til Sverige, Danmark og Island der kjeden har egne butikker.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.