FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
ORAS Optima-FotoRørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Hybridkran – det beste fra to verdener

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Denne situasjonen er kjent: du lager et måltid mat, hendene er dekket av fett, og nå må du røre i sausen  – helst med rene hender. I denne, og mange andre typer situasjoner, vil en berøringsfri kran være helt perfekt! Men hva med de gangene du skal fylle en kjele med vann? I slike tilfeller kommer savn etter manuell styring av kranen. Derfor er en hybrid kjøkkenkran fra Oras, med både manuelle hendler og sensor, det beste fra to verdener! I tillegg til å ivareta vannsparing og vanntemperatur, har du mulighet for å velge manuell bruk de gangene det er behov for det.   

Oras Optima kjøkkenkran har også en fleksibel slange som er spesielt nyttig når du skal vaske store kjeler eller gjøre andre krevende jobber på kjøkkenet. Den integrerte temperaturvisningen begynner å blinke når vannet blir for varmt, så du kan redusere risikoen for brannskader og sørge for økt sikkerhet for deg og familien.

– Oras Optima hybridkran er perfekt! Den har alle funksjoner du trenger. Temperaturvisning viser nøyaktig temperatur og varsler hvis vannet blir for varmt. Det er ikke bare en stor fordel når det gjelder sikkerhet. Det bidrar også til å spare energi og sørge for at vannet bare renner når vi faktisk trenger det, sier Rørkjøp.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.