Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Jon Helge Lande-2-Huntonit-Byggma.jpg

Foto: Byggma

Huntonit AS får ny adm. direktør

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Byggma
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Jon Helge Lande er ansatt som adm. direktør ved Huntonit AS i Vennesla. Lande kommer fra stillingen som produksjonssjef ved Elkem Carbon i Kristiansand, en stilling han har hatt siden 2019, og starter i jobben senest 1. september.

Han har tidligere arbeidet som produksjonssjef hos Boliden i Odda i tiden 2017-2019, og var fabrikksjef ved Elkem Solar i Kristiansand i tiden 2016–2017.

Lande har nøkkelkvalifikasjoner innen prosess, produksjon, ledelse, team, problemløsning og LEAN. Han har også personlige kvalifikasjoner i form av å være strukturert, analytisk og målrettet, samtidig som han er tydelig og utadvendt. Av utdanning er han blant annet sivilingeniør i metallurgi fra NTNU.

– Jeg er sikker på at vi her får en ressurs, både faglig og fremtidsrettet – og ønsker Jon Helge hjertelig velkommen til Huntonit, sier konsernsjef i Byggma, Geir Drangsland.

Jon Helge Lande er 47 år, født og oppvokst i Odda. men har bodd mer enn 20 år på Sørlandet. Han bor med samboer og to gutter på Lauvåsen ved Hamresanden. Han stiller som fotballtrener for gutta i Hånes IF og er ellers glad i trening og friluftsliv.

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.