FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
HalvorBakke-Norvigroup-FotoCheraWestmanIFIno-03-2.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Høstens soveromsopplevelse er inspirert av Alpene

Med inspirasjon fra skidestinasjoner i Mellom-Europa har Halvor Bakke laget en ny kolleksjon sengetøy for Norvigroup Norsk Dun. Med rustikk ull, sateng og flanell slår «The Bedtime Story» an tonen i norske hjem og fjellhytter.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
IFI annons

Norvigroup Norsk Dun har samarbeidet med interiørdesigner Halvor Bakke i nærmere åtte år, og hans karakteristiske farger og mønstre finnes nå i på sengetøy i soverom over det ganske land. Til høsten kommer fortsettelsen på «The Bedtime Story» i ull, bomull, lin, sateng og flanell. Fargemagasinet var med på lanseringen i loftsleiligheten til Halvor Bakke.

– Det er første gangen vi har lanseringen hjemme hos Halvor, og det er ekstra gøy å få vise den nye kolleksjonen i hans eget hjem. Det setter virkelig produktene i riktig setting, sier Kari Setsaas, adm. direktør i Norvigroup Norsk Dun. 

Se flere bilder
HalvorBakke-TIL ALPENE-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

TIL ALPENE: Populære skidestinasjoner i Alpene har gitt navn til produktene i den nye kolleksjonen fra Halvor Bakke. De stripete putetrekkene i rustikk ull heter Val Thorens, mens andre deler er oppkalt etter Sölden, Engelberg, St Anton, Chamonix og Saalbach. 

Definert stil

Alle som har sett på Halvor Bakkes interiør- og oppussingsprogrammer på TV kjenner stilen: taktile, mørke farger, gode naturmaterialer og elegante mønsterkombinasjoner. Den nye kolleksjonen bygger videre på de kjente og kjære ideene.

– Jeg brenner for den gode soveromsopplevelsen! Vi bruker mye tid i soverommet og det er viktig å få seg en god natt søvn. Denne høsten kommer vi med en samstemt kolleksjon med farger som gir ro, sier Halvor Bakke da han viste oss rundt.

Se flere bilder
flanellruter i sateng

Foto: Chera Westman/ifi.no

RUTER I SATENG: Det klassiske Halvor Bakke-rutete mønsteret har tidligere kun kommet i flanellstoff. Høstens kolleksjon inneholder også satengsengetøy med dette populære mønsteret. 

Perfekt for fjellhytten

De to soverommene er redd opp med forskjellige nyheter, og både baderommet og den lille takterrassen brukes til å vise frem bredden i kolleksjonen. Her er håndklær i lin og bomull i nye farger, nattskjorter og badekåper sammen med puter og pledd.

– Den nye kolleksjonen setter følelsen til norske hyttemiljøer. Tidligere har vi ikke hatt de klassiske rutemønstrene i andre materialer enn flanell. Nå kommer vi med flanellrutene også i sateng, sier Bakke.

Alle de nye produktene har fått navn etter populære skidestinasjoner i Alpene. Blant dem er sengeteppet Sölden laget av rustikk, resirkulert ull og med dusk i hvert hjørne – også den perfekt for fjellhytten. 

– Den gir den lunheten man ønsker seg om vinteren, sier han. 

Se flere bilder
Halvor Bakkes sengetøy

Foto: Chera Westman/ifi.no

RUSTIKK ULL: Herlige kombinasjoner av ulike mønstre og teksturer er det i Halvor Bakkes kolleksjon for Norvigroup Norsk Dun. Det rustikke sengeteppet i ru, resirkulert ull og kombinert med Halvors klassiske flanellruter og et medaljongmønster i sateng setter stemningen i soverommet. 


Se flere bilder
Halvor Bakke

Foto: Chera Westman/ifi.no

SOVEROMSOPPLEVELSE: – Jeg brenner for den gode soveromsopplevelsen! Vi bruker mye tid i soverommet og det er viktig å få seg en god natt søvn. Denne høsten kommer vi med en samstemt kolleksjon med farger som gir ro, sier Halvor Bakke.

Stor interesse

Lanseringsarrangementet høstet stor interesse, og en stri strøm med innkjøpere fra butikker i hele Østlandsområdet klatret i sommervarmen de fem etasjene opp til visningen under takåsene.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, kundene er veldig interessert i kolleksjonen, sier Kari Setsaas. 

Se flere bilder
putetrekk og badekåpe

Foto: Chera Westman/ifi.no

MORGENKOS: Også i baderommet setter Halvor Bakke en god stemning med håndklær og badekåper i tykk, god frotte. 

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.