Heterogene bestselgere nå også til bad

Gulvleverandøren Polyflor har plukket ut et knippe heterogene produkter fra eksisterende kolleksjoner, og lanserer en egen serie våtromsbelegg. Gulvene har høy slitestyrke og er enkle å legge med vanntett resultat.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Heterogene bestselgere nå også til bad

Foto: Polyflor

En håndplukket våtromskolleksjon bestående av heterogene vinylbelegg med tykt slitesjikt, gode leggeegenskaper og populære design, lagerføres nå hos Polyflor i Oslo. Kolleksjonen er valgt ut for å gi baderomskundene mer spennende og trendy valgmuligheter, enn de som finnes hos de tradisjonelle vinylmønstrene fra heterogene belegg. Serien består av seks helt ensfargede design fra kolleksjonen Bloc, og syv utvalgte design fra Expona Flow. Beleggene har alle godkjenninger som kreves for montering i baderom.

– Serien inneholder alt fra trendy betonglook og abstrakte mønstre, til populære design med ensfarget utseende. Alle produktene er lagerført hos Polyflor i Oslo, og det sørger for rask levering til små og store prosjekter over hele landet, sier daglig leder Rune Bjørnstad hos Polyflor Nordic. 

Dele på Pinterest Flow Jet 9842

Foto: Polyflor

DRAMATISK: Flow Jet 9842 er et nesten helt sort belegg med små lyse spetter. Den mørke bunnfargen, NCS S 8000-N, gir et eksklusivt og dramatisk uttrykk til våtromsgulvet. 

Dele på Pinterest Flow Moleskin 9841

Foto: Polyflor

TRENDFARGER: Flow Moleskin 9841 har en beige bunnfarge (NCS S 3005-Y20R) med et diskret spettete mønster. Designet er plukket ut som representant for den rådende norske interiørtrenden med naturfarger. 


Informativ monteringsanvisning

Polyflor har tradisjonelt bare solgt homogene gulvbelegg til våtrom, men har nå samlet erfaringer og dokumentasjon som gjør at det naturlig å lansere heterogene belegg til våtrom. Slitesjiktet er på hele 0,7 millimeter, og tilbakemeldinger fra gulvleggere tilsier at det er lett å sveise i, å få til pene oppbrett og gode slukmonteringer med de utvalgte produktene.

– Vi har også laget en oppdatert leggeanvisning for våtrom med flere referanser fra NS 3420 som vi har laget egne merknader til. Dette gjør vi får å gi best mulig service til håndverkeren, sier Jan-Åge Iversen, teknisk sjef i Polyflor. 

Beleggene i våtromsserien kommer i 2 meters bredde, og har en slitesterk PUR-overflate som gjør dem lette å holde rene. I tillegg til våtrom er beleggene også godt egnet til bruk i kjøkken og entré, og til kommersielle lokaler med mye gangtrafikk. 

Dele på Pinterest Bloc Studio Grey 9933

Foto: Polyflor

UNIK UTFORMING: Beleggene i serien Bloc er bygd opp av en ensfarget homogen vare, laminert til et skumsjikt. Det solide ensfargede utseendet er unikt for et heterogent belegg. I våtromskolleksjonen finnes seks ulike farger, denne heter Studio Grey 9933 og har NSC-kode S 3000-N.

Dele på Pinterest Flow Light Industrial Concrete 9860

Foto: Polyflor

BETONGLOOK: Flow Light Industrial Concrete 9860 er et av de betongimiterende designene i Polyflors nye kolleksjon våtromsbelegg.


Unikt design

– Med lanseringen tilbyr vi noe som ikke finnes på markedet i dag. De helt ensfargede designene i Bloc er vi alene om på markedet og de er godt tilpasset dagens trender, sier Jan Åge Iversen.

– Bloc er en unik serie med ensfargede design med gjennomfarget slitesjikt for dem som ønsker et moderne og minimalistisk uttrykk. Til våtromskolleksjonen har vi plukket ut dempede jordfarger som passer godt inn i dagens trendbilde. Vi har også inkludert et utvalg gråtoner som mange ønsker seg til bad, og noen kontrastfarger for de fargeglade, sier markedskoordinator Stine Steen hos Polyflor.

– Expona Flow er en serie på hele 50 design, og vi har funnet frem syv sikre vinnere til baderommet, kjøkkenet, vaskerommet eller andre rom. Her finner du blant annet naturtro betong-design i tre ulike nyanser, perfekt for et nordisk interiør. Designene i Expona Flow har fargeavstemte mønstre som tilfører dybde og et naturlig spill i gulvene, sier hun.

Dele på Pinterest Flow Dark Industrial Concrete 9859

Foto: Polyflor

POTTE TETT: Våtromsbelegg funger som både membran og dekorativ flate i ett og samme produkt. Materialet er i seg selv 100 prosent vanntett. Flow Dark Industrial Concrete 9859 er et av 13 design i Polyflors nye kolleksjon heterogene belegg for våtrom.

Dette ble brukt

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt