Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Skogen-Natural_310009-FotoBjelin.jpg

Foto: Bjelin

Herdet tregulv blir tilgjengelig hos husprodusent

En av Nordens største småhusprodusenter, svenske Fiskarhedenvillan, inkluderer 15 typer herdet gulv i standardsortimentet.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

BjelinTregulv
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fiskarhedenvillan utvider standardsortimentet for sine huskunder med 15 typer herdet tregulv. Takket være en partneravtale mellom husleverandøren og gulvprodusenten Bjelin, skal gulv laget med Woodura-teknologien bli tilgjengelige for huskjøperne.

– Vår forretningside er å utvikle markedets mest prisgunstige, plassbygde kvalitetshus. Det er bra for våre kunder at vi kan tilby dem Bjelins herdede og slitesterke gulv, sier Joakim Kuusiniemi, Supply Chain Manager, Fiskarhedenvillan.

Selskapet ble etablert i Sverige 1993 og kom til Norge i 2011. Fiskarhedenvillan leverer rundt 600 eneboliger årlig totalt. 

Tett og slitesterkt

De 15 utvalgte gulvene er svanemerket, og har også den nye 5GDry-låsen som gjør skjøtene mellom bordene vanntette. Produksjonen av Bjelins herdede tregulv bruker også mindre råvare og gulvene har lang holdbaret og god slitestyrke, noe som er bra for både miljøet, klimaet og hjemmene, skriver selskapet i en pressemelding.

– Sammen med Fiskarhedenvillan ønsker vi å tilby husbyggere høy kvalitet og inspirere dem til å leve bærekraftig. Gulvene våre er laget med hensyn til råvarer, ressurser og mennesker, og de skal vare i flere generasjoner, sier Bjelins salgssjef Fredrik Hammarsten. 

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.