Fargemagasinet logo
Se flere bilder
GRYBY-3.0-XXL-FotoBjelin.jpg

Foto: Bjelin

Herdet gulv med børstet overflate

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele

Bjelin lanserer en 3.0-kolleksjon herdede tregulv, med et vannavstøtende låsesystem kalt 5G Dry, og børstet overflate. En ny lakk gjør gulvet meget slitesterkt, klasse 33, som tilsier at det tåler bruk i kommersielle lokaler og boliger med høye krav til slitestyrke.  Kolleksjonen finnes i oppdaterte farger og spennende formater.

– Vi er begeistret over å lansere vår nye kolleksjon. Vi presser oss selv hele tiden for å ligge i forkant og vil fortsette å fokusere på innovasjon og bærekraft. Vi har utviklet disse produktene med kundenes nye behov i tankene, sier Hannes Lindblom, salgs- og markedsdirektør i Bjelin.

Nytt for herdet tre 3.0-kolleksjonen er også størrelsen på gulvbordene. Først ut er Medium størrelse, og Small og Large følger senere i år. Disse mindre størrelsene gjør gulvbordene lettere å håndtere, bruken av råmaterialer kan optimaliseres, og kundene kan være mer kreative i gulvvalget sitt. De populære, XL- og XXL-formatene er fortsatt tilgjengelige, men får også den forbedrede 5G Dry-klikklåsen.

Bjelins herdede tregulv lages etter den patenterte Woodura-teknologien, som er en bærekraftig måte å produsere ekte tregulv på ved at ti ganger mer gulv produseres av samme mengde tømmer, samtidig som gulvene blir opptil tre ganger så sterke som tradisjonelle tregulv.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.