FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
GRYBY-3.0-XXL-FotoBjelin.jpg

Foto: Bjelin

Herdet gulv med børstet overflate

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Bjelin lanserer en 3.0-kolleksjon herdede tregulv, med et vannavstøtende låsesystem kalt 5G Dry, og børstet overflate. En ny lakk gjør gulvet meget slitesterkt, klasse 33, som tilsier at det tåler bruk i kommersielle lokaler og boliger med høye krav til slitestyrke.  Kolleksjonen finnes i oppdaterte farger og spennende formater.

– Vi er begeistret over å lansere vår nye kolleksjon. Vi presser oss selv hele tiden for å ligge i forkant og vil fortsette å fokusere på innovasjon og bærekraft. Vi har utviklet disse produktene med kundenes nye behov i tankene, sier Hannes Lindblom, salgs- og markedsdirektør i Bjelin.

Nytt for herdet tre 3.0-kolleksjonen er også størrelsen på gulvbordene. Først ut er Medium størrelse, og Small og Large følger senere i år. Disse mindre størrelsene gjør gulvbordene lettere å håndtere, bruken av råmaterialer kan optimaliseres, og kundene kan være mer kreative i gulvvalget sitt. De populære, XL- og XXL-formatene er fortsatt tilgjengelige, men får også den forbedrede 5G Dry-klikklåsen.

Bjelins herdede tregulv lages etter den patenterte Woodura-teknologien, som er en bærekraftig måte å produsere ekte tregulv på ved at ti ganger mer gulv produseres av samme mengde tømmer, samtidig som gulvene blir opptil tre ganger så sterke som tradisjonelle tregulv.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.