FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
VINNEREN-FotoKariWilsgaard.mlf.jpg

Foto: Kari Wilsgård/MLF

Her er årets vinner av det nordiske mesterskapet i malerfaget

Sist uke ble det arrangert nordisk mesterskap i malerfaget i Litteraturhuset i Oslo. Deltagerne måtte gjennom flere utfordrende oppgaver, og til slutt var det danske Kille Falkensten som stakk av med seieren.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

I Litteraturhuset i Oslo ble det forrige uke holdt nordisk mesterskap i malerfaget, med MLF (Malermestrenes Landsforbund) som arrangør.  Her kjempet fem deltagere, en fra hvert av de nordiske landene om seieren. Etter tre dager med intenst arbeid var det til slutt Kille Falkensten som tok seieren hjem til Danmark.

Se flere bilder
Kille Falkensten og Sander Kvittingen

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

FOKUS: Kille Falkensten og Sander Kvittingen var konsentrerte da Fargemagasinet var innom få timer før konkurransen var ferdig fredag forrige uke.

Munch

Årets oppgaver var inspirert av Edvard Munch, og gikk blant annet ut på å skjære ut og male sjablonger med motiver fra Skrik og Solen. Det var også en frihåndsoppgave som deltagerne selv kunne velge hvordan de ville løse. I tillegg måtte de male en speildør i to selvvalgte farger, inkludert listverk og gipsvegg. Og til slutt, sette opp tapet og trekke streker, en oppgave som innebar å male en ramme på veggen, uten å bruke maskeringstape.

Se flere bilder
Kille Falkensten, ferdig

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

VAKKERT: Motivet til danske Kile Falkensten bar preg av vakre detaljer og farger. Ser du nøye etter, kan du se at alle fjærene på vingene til de fem fuglene former et flagg, et for hvert av de nordiske landene.

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.