menu
Annonse

Her er 2021-fargene fra Pantone

I 2021 vil Pantone Color Institute at vi skal bruke grått og gult i kombinasjon. Som et tegn på styrke og håp.

Robert Walmann/ifi.no 10.12.2020 cloud_download

fullscreen
 • Nisser i gult og grått

  Foto: Plato Design

 • Tapet og lysestake

  Foto: Fiona Howard Ltd.

 • Seng og sengetøy

  Foto: Chalk Pink Linen Company

 • Lampe

  Foto: The Design Gift Shop

 • Lampe

  Foto: Lime Lace

 • Tapet og stol

  Foto: Cult Furniture

Annonse
Lampe

KULT MED GULT: Illuminating kan gi en ny og spennende stemning i et hvert rom i hjemmet, samt legge til et snev av solskinn og positivitet. 
camera_alt (Lime Lace)

Det verdensomspennende fargesystemet Pantone har nå lansert sin versjon av «Årets farge 2021» og den består av to farger: PANTONE 17-5104 Ultimate Grey og PANTONE 13-0647 Illuminating.

Omtanke og håp

Klokke

SOL PÅ SENGEN: Illuminating er en lys og munter gul med funklende livlighet som er gjennomsyret av solenergi, skriver Pantone i sin pressemelding. 
camera_alt (The Design Gift Shop)

Historien handler om to uavhengige farger som skal samles for å skape en fargekombinasjon som forener dypere følelser av omtanke, kombinert med et optimistisk budskap om en solfylt dag. Kort sagt vil Pantone med disse fargene formidle et budskap om styrke og håp, og om et fremgangsrikt 2021.         

Viktig for menneskeheten

I en pressemelding skriver Pantone at Illuminating er en lys og munter gul med funklende livlighet: En varmgul farge gjennomsyret av solenergi. Ultimate Grey er en pålitelig gråfarge som gir et solid fundament.
– Årets Pantone-farge gjenspeiler det som skjer i vår globale kultur og uttrykker det folk leter etter akkurat nå. Praktisk og solid, men samtidig oppvarmende og optimistisk. Det er en fargekombinasjon som gir oss motstandsdyktighet og håp. Vi må føle oss oppmuntret og oppløftet. Det er viktig for menneskeheten, sier Laurie Pressman, visepresident for Pantone Color Institute.

Tapetvegg og stol

GOD KOMBINASJON: Kombinasjonen av Ultimate Grey og Illuminating hjemme forbedrer intuisjonen, og belyser veien til intellektuell nysgjerrighet, originalitet og oppfinnsomhet, mener Pantone om sine farger for 2021. 
camera_alt (Cult Furniture)

Ultimate Grey og Illuminating i interiøret

Tapet og lysestake

BEDRE 2021: Pantone vil at fargene skal formidle et budskap om styrke og håp, og om et fremgangsrikt 2021. 
camera_alt (Fiona Howard Ltd)

Pantone skriver i sin pressemelding at Ultimate Grey and Illuminating kan gi en ny og spennende stemning i et hvert rom i hjemmet
– Kombiner Illuminating med Ultimate Grey i duker, laken og tilbehør til hjemmet - inkludert puter og benkeplater, og du gir vitalitet og livlighet. Den ideelle kombinasjonen for et hvert kontor, enten det er hjemme eller i et kommersielt område med Ultimate Grey, gir det grunnleggende grunnlaget for Illuminating, en levende gul som øker bevisstheten og forbedrer intuisjonen, og belyser veien til intellektuell nysgjerrighet, originalitet og oppfinnsomhet, sier de. 

Seng

PÅLITELIG GRÅ: Ultimate Grey er en pålitelig gråfarge som gir et solid fundament i hjemmet, mener Pantone.


camera_alt (Chalk Pink Linen Company)


Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse