Fargemagasinet logo
Se flere bilder
STYRKE OG OPTIMISME FOTO Plato Design.jpg

Foto: Plato Design

Her er 2021-fargene fra Pantone

I 2021 vil Pantone Color Institute at vi skal bruke grått og gult i kombinasjon. Som et tegn på styrke og håp.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Det verdensomspennende fargesystemet Pantone har nå lansert sin versjon av «Årets farge 2021» og den består av to farger: PANTONE 17-5104 Ultimate Grey og PANTONE 13-0647 Illuminating.

Se flere bilder
Lampe

Foto: Lime Lace

KULT MED GULT: Illuminating kan gi en ny og spennende stemning i et hvert rom i hjemmet, samt legge til et snev av solskinn og positivitet. 

Omtanke og håp

Se flere bilder
Klokke

Foto: The Design Gift Shop

SOL PÅ SENGEN: Illuminating er en lys og munter gul med funklende livlighet som er gjennomsyret av solenergi, skriver Pantone i sin pressemelding. 

Historien handler om to uavhengige farger som skal samles for å skape en fargekombinasjon som forener dypere følelser av omtanke, kombinert med et optimistisk budskap om en solfylt dag. Kort sagt vil Pantone med disse fargene formidle et budskap om styrke og håp, og om et fremgangsrikt 2021.         

Viktig for menneskeheten

I en pressemelding skriver Pantone at Illuminating er en lys og munter gul med funklende livlighet: En varmgul farge gjennomsyret av solenergi. Ultimate Grey er en pålitelig gråfarge som gir et solid fundament.
– Årets Pantone-farge gjenspeiler det som skjer i vår globale kultur og uttrykker det folk leter etter akkurat nå. Praktisk og solid, men samtidig oppvarmende og optimistisk. Det er en fargekombinasjon som gir oss motstandsdyktighet og håp. Vi må føle oss oppmuntret og oppløftet. Det er viktig for menneskeheten, sier Laurie Pressman, visepresident for Pantone Color Institute.

Se flere bilder
Tapetvegg og stol

Foto: Cult Furniture

GOD KOMBINASJON: Kombinasjonen av Ultimate Grey og Illuminating hjemme forbedrer intuisjonen, og belyser veien til intellektuell nysgjerrighet, originalitet og oppfinnsomhet, mener Pantone om sine farger for 2021. 

Ultimate Grey og Illuminating i interiøret

Se flere bilder
Tapet og lysestake

Foto: Fiona Howard Ltd

BEDRE 2021: Pantone vil at fargene skal formidle et budskap om styrke og håp, og om et fremgangsrikt 2021. 

Pantone skriver i sin pressemelding at Ultimate Grey and Illuminating kan gi en ny og spennende stemning i et hvert rom i hjemmet
– Kombiner Illuminating med Ultimate Grey i duker, laken og tilbehør til hjemmet - inkludert puter og benkeplater, og du gir vitalitet og livlighet. Den ideelle kombinasjonen for et hvert kontor, enten det er hjemme eller i et kommersielt område med Ultimate Grey, gir det grunnleggende grunnlaget for Illuminating, en levende gul som øker bevisstheten og forbedrer intuisjonen, og belyser veien til intellektuell nysgjerrighet, originalitet og oppfinnsomhet, sier de. 

Se flere bilder
Seng

Foto: Chalk Pink Linen Company

PÅLITELIG GRÅ: Ultimate Grey er en pålitelig gråfarge som gir et solid fundament i hjemmet, mener Pantone.


Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.