Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Heimtextil-Trendsone-Beyond-identity-FotoSpott-Heimtextil.jpg

Foto: Spott/Heimtextil

Heimtextil blir sommermesse i år

Tapet- og tekstilmessen Heimtextil vil i år gå av stabelen i juni i Frankfurt. Messen ble flyttet fra januar, og arrangeres denne gang parallelt med andre messer innenfor tekstil- og tekstilproduksjon.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele

Heimtextil arrangeres i år som engangs-sommerspesial 21.-24. juni. Messen, som er Europas ledende B2B-møteplass innenfor interiør- og kontraktstekstil samt tapet, ble kansellert i januar på grunn av den usikre smittesituasjonen.

Nå har de store utstillerne fra bolig- og prosjekttekstiler takket ja til messearrangørens forslag om å la messen gå parallelt med Techtextil og Texprocess. Dette er arrangementer tuftet på blant annet tekniske tekstiler samt maskiner og utstyr for søm. Arrangøren mener dette vil gi nyttige synergier for både utstillere og besøkere.  Begge disse messene går både fysisk og digitalt, mens Heimtextil kun blir en fysisk messe. 

Se flere bilder
Heimtextil - skilt

Foto: Heimtextil

TRENDMESSE: Heimtextil er den ledende messen i Europa for boligtekstil, tekstil for kontraktsmarkedet og tapeter og går normalt av stabelen i januar i Frankfurt. I år blir messen en sommerspesial. 

Etterlengtet møteplass

– I juni vil vi endelig kunne knytte oss personlig til den globale handelen igjen og vise «live» hva som er mulig med Tencel lyocell og modalfiber for interiørsektoren. Spesielt for boligtekstiler er det veldig viktig å se og ta på produktene, sier Ebru Bayramoğlu, leder for global forretningsutvikling i Lenzing Group som har takket ja til å stille ut på messen i juni.

– Behovet for å endelig få gå tilbake til å møtes fysisk og treffe nye globale kontakter ansikt til ansikt før året er over er sterkt, også om gjenforeningen skjer i en annerledes sammenheng enn tidligere, sier Francisco Jover Pastor, CEO of Jover Group – en av de store utstillerne som har takket ja til å delta på spesialmessen i juni på messen. 

Se flere bilder
fra trendsonen på Heimtextil

Foto: Spott/Heimtextil

JUNIMESSE: Heimtextil arrangeres i år 21.-24. juni i Frankfurt.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.