FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Heimtextil-Trendsone-Beyond-identity-FotoSpott-Heimtextil.jpg

Foto: Spott/Heimtextil

Heimtextil blir sommermesse i år

Tapet- og tekstilmessen Heimtextil vil i år gå av stabelen i juni i Frankfurt. Messen ble flyttet fra januar, og arrangeres denne gang parallelt med andre messer innenfor tekstil- og tekstilproduksjon.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

Heimtextil arrangeres i år som engangs-sommerspesial 21.-24. juni. Messen, som er Europas ledende B2B-møteplass innenfor interiør- og kontraktstekstil samt tapet, ble kansellert i januar på grunn av den usikre smittesituasjonen.

Nå har de store utstillerne fra bolig- og prosjekttekstiler takket ja til messearrangørens forslag om å la messen gå parallelt med Techtextil og Texprocess. Dette er arrangementer tuftet på blant annet tekniske tekstiler samt maskiner og utstyr for søm. Arrangøren mener dette vil gi nyttige synergier for både utstillere og besøkere.  Begge disse messene går både fysisk og digitalt, mens Heimtextil kun blir en fysisk messe. 

Se flere bilder
Heimtextil - skilt

Foto: Heimtextil

TRENDMESSE: Heimtextil er den ledende messen i Europa for boligtekstil, tekstil for kontraktsmarkedet og tapeter og går normalt av stabelen i januar i Frankfurt. I år blir messen en sommerspesial. 

Etterlengtet møteplass

– I juni vil vi endelig kunne knytte oss personlig til den globale handelen igjen og vise «live» hva som er mulig med Tencel lyocell og modalfiber for interiørsektoren. Spesielt for boligtekstiler er det veldig viktig å se og ta på produktene, sier Ebru Bayramoğlu, leder for global forretningsutvikling i Lenzing Group som har takket ja til å stille ut på messen i juni.

– Behovet for å endelig få gå tilbake til å møtes fysisk og treffe nye globale kontakter ansikt til ansikt før året er over er sterkt, også om gjenforeningen skjer i en annerledes sammenheng enn tidligere, sier Francisco Jover Pastor, CEO of Jover Group – en av de store utstillerne som har takket ja til å delta på spesialmessen i juni på messen. 

Se flere bilder
fra trendsonen på Heimtextil

Foto: Spott/Heimtextil

JUNIMESSE: Heimtextil arrangeres i år 21.-24. juni i Frankfurt.

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Miljøsmart maleverktøy
Produktaktuelt

Miljøsmart maleverktøy

Nå kommer penselen som tåler å rengjøres og brukes gang på gang. Jordan har utviklet en pensel med skaft laget av FSC-sertifisert treverk og blikk av rustfritt stål. Busten er laget...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.