Heimtextil blir sommermesse i år

Tapet- og tekstilmessen Heimtextil vil i år gå av stabelen i juni i Frankfurt. Messen ble flyttet fra januar, og arrangeres denne gang parallelt med andre messer innenfor tekstil- og tekstilproduksjon.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Heimtextil blir sommermesse i år

Foto: Spott/Heimtextil

Heimtextil arrangeres i år som engangs-sommerspesial 21.-24. juni. Messen, som er Europas ledende B2B-møteplass innenfor interiør- og kontraktstekstil samt tapet, ble kansellert i januar på grunn av den usikre smittesituasjonen.

Nå har de store utstillerne fra bolig- og prosjekttekstiler takket ja til messearrangørens forslag om å la messen gå parallelt med Techtextil og Texprocess. Dette er arrangementer tuftet på blant annet tekniske tekstiler samt maskiner og utstyr for søm. Arrangøren mener dette vil gi nyttige synergier for både utstillere og besøkere.  Begge disse messene går både fysisk og digitalt, mens Heimtextil kun blir en fysisk messe. 

Dele på Pinterest Heimtextil - skilt

Foto: Heimtextil

TRENDMESSE: Heimtextil er den ledende messen i Europa for boligtekstil, tekstil for kontraktsmarkedet og tapeter og går normalt av stabelen i januar i Frankfurt. I år blir messen en sommerspesial. 

Etterlengtet møteplass

– I juni vil vi endelig kunne knytte oss personlig til den globale handelen igjen og vise «live» hva som er mulig med Tencel lyocell og modalfiber for interiørsektoren. Spesielt for boligtekstiler er det veldig viktig å se og ta på produktene, sier Ebru Bayramoğlu, leder for global forretningsutvikling i Lenzing Group som har takket ja til å stille ut på messen i juni.

– Behovet for å endelig få gå tilbake til å møtes fysisk og treffe nye globale kontakter ansikt til ansikt før året er over er sterkt, også om gjenforeningen skjer i en annerledes sammenheng enn tidligere, sier Francisco Jover Pastor, CEO of Jover Group – en av de store utstillerne som har takket ja til å delta på spesialmessen i juni på messen. 

Dele på Pinterest fra trendsonen på Heimtextil

Foto: Spott/Heimtextil

JUNIMESSE: Heimtextil arrangeres i år 21.-24. juni i Frankfurt.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt