Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Heimtextil-Trendsone-Beyond-identity-FotoSpott-Heimtextil.jpg

Foto: Spott/Heimtextil

Heimtextil blir sommermesse i år

Tapet- og tekstilmessen Heimtextil vil i år gå av stabelen i juni i Frankfurt. Messen ble flyttet fra januar, og arrangeres denne gang parallelt med andre messer innenfor tekstil- og tekstilproduksjon.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele

Heimtextil arrangeres i år som engangs-sommerspesial 21.-24. juni. Messen, som er Europas ledende B2B-møteplass innenfor interiør- og kontraktstekstil samt tapet, ble kansellert i januar på grunn av den usikre smittesituasjonen.

Nå har de store utstillerne fra bolig- og prosjekttekstiler takket ja til messearrangørens forslag om å la messen gå parallelt med Techtextil og Texprocess. Dette er arrangementer tuftet på blant annet tekniske tekstiler samt maskiner og utstyr for søm. Arrangøren mener dette vil gi nyttige synergier for både utstillere og besøkere.  Begge disse messene går både fysisk og digitalt, mens Heimtextil kun blir en fysisk messe. 

Se flere bilder
Heimtextil - skilt

Foto: Heimtextil

TRENDMESSE: Heimtextil er den ledende messen i Europa for boligtekstil, tekstil for kontraktsmarkedet og tapeter og går normalt av stabelen i januar i Frankfurt. I år blir messen en sommerspesial. 

Etterlengtet møteplass

– I juni vil vi endelig kunne knytte oss personlig til den globale handelen igjen og vise «live» hva som er mulig med Tencel lyocell og modalfiber for interiørsektoren. Spesielt for boligtekstiler er det veldig viktig å se og ta på produktene, sier Ebru Bayramoğlu, leder for global forretningsutvikling i Lenzing Group som har takket ja til å stille ut på messen i juni.

– Behovet for å endelig få gå tilbake til å møtes fysisk og treffe nye globale kontakter ansikt til ansikt før året er over er sterkt, også om gjenforeningen skjer i en annerledes sammenheng enn tidligere, sier Francisco Jover Pastor, CEO of Jover Group – en av de store utstillerne som har takket ja til å delta på spesialmessen i juni på messen. 

Se flere bilder
fra trendsonen på Heimtextil

Foto: Spott/Heimtextil

JUNIMESSE: Heimtextil arrangeres i år 21.-24. juni i Frankfurt.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.