FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Heimtextil-Trendsone-Beyond-identity-FotoSpott-Heimtextil.jpg

Foto: Spott/Heimtextil

Heimtextil blir sommermesse i år

Tapet- og tekstilmessen Heimtextil vil i år gå av stabelen i juni i Frankfurt. Messen ble flyttet fra januar, og arrangeres denne gang parallelt med andre messer innenfor tekstil- og tekstilproduksjon.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Heimtextil arrangeres i år som engangs-sommerspesial 21.-24. juni. Messen, som er Europas ledende B2B-møteplass innenfor interiør- og kontraktstekstil samt tapet, ble kansellert i januar på grunn av den usikre smittesituasjonen.

Nå har de store utstillerne fra bolig- og prosjekttekstiler takket ja til messearrangørens forslag om å la messen gå parallelt med Techtextil og Texprocess. Dette er arrangementer tuftet på blant annet tekniske tekstiler samt maskiner og utstyr for søm. Arrangøren mener dette vil gi nyttige synergier for både utstillere og besøkere.  Begge disse messene går både fysisk og digitalt, mens Heimtextil kun blir en fysisk messe. 

Se flere bilder
Heimtextil - skilt

Foto: Heimtextil

TRENDMESSE: Heimtextil er den ledende messen i Europa for boligtekstil, tekstil for kontraktsmarkedet og tapeter og går normalt av stabelen i januar i Frankfurt. I år blir messen en sommerspesial. 

Etterlengtet møteplass

– I juni vil vi endelig kunne knytte oss personlig til den globale handelen igjen og vise «live» hva som er mulig med Tencel lyocell og modalfiber for interiørsektoren. Spesielt for boligtekstiler er det veldig viktig å se og ta på produktene, sier Ebru Bayramoğlu, leder for global forretningsutvikling i Lenzing Group som har takket ja til å stille ut på messen i juni.

– Behovet for å endelig få gå tilbake til å møtes fysisk og treffe nye globale kontakter ansikt til ansikt før året er over er sterkt, også om gjenforeningen skjer i en annerledes sammenheng enn tidligere, sier Francisco Jover Pastor, CEO of Jover Group – en av de store utstillerne som har takket ja til å delta på spesialmessen i juni på messen. 

Se flere bilder
fra trendsonen på Heimtextil

Foto: Spott/Heimtextil

JUNIMESSE: Heimtextil arrangeres i år 21.-24. juni i Frankfurt.

Ny leder for Fagrådet for våtrom
Bransjenytt

Ny leder for Fagrådet for våtrom

Fra og med 3. juni er Lars Tobiassen ansatt som daglig leder for Fagrådet for våtrom, FFV. Tobiassen har bred kompetanse og lang fartstid i bransjen, blant annet som rørlegger og ingeniør....

Ekstra allergivennlig proffmaling
Bransjenytt

Ekstra allergivennlig proffmaling

Den første malingen som er godkjent i henhold til den felles skandinaviske merkeordningen for ekstra astma- og allergivennlige produkter heter Dekso Aïr og er utviklet av Flügger for...

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.