menu
Annonse

Heimtextil 2021 flyttes til mai

Messe Frankfurt stokker om på messekalenderen i starten av 2021. Det rammer blant annet tekstil- og tapetmessen Heimtextil som flyttes fra januar til mai, og baderoms- og VVS-messen ISH som kun går av stabelen digitalt denne gang.

Chera Westman/ifi.no 25.09.2020 cloud_download

fullscreen
 • PÅ FLYTTEFOT: Tapet- og tekstilmessen Heimtextil flyttes fra januar til mai. Den store interiørhappeningen med nøye kuratert trendutstilling, trekker et normalt år cirka 3 000 utstillere og over 60 000 besøkere til messehallene i Frankfurt.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Detlef Braun

  Foto: Frankfurt Messe

 • Wolfgang Marzin

  Foto: Frankfurt Messe

 • ISH: Den store messen for baderomsinnredninger, armaturer, oppvarming og ventilasjon på Frankfurt Messe går av stabelen annethvert år. i 2021 blir messen kun digital.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • VIKTIG KANAL: Bransjemesser er viktige salgskanaler for bedrifter, og også en kilde til inspirasjon for besøkerne. En rekke ulike trendutstillinger peker på de viktigste tendensene på interiørfronten.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse
Wolfgang Marzin

TRYGT PÅ MESSE: Wolfgang Marzin er president og administrerende direktør i Messe Frankfurt – et selskap som under corona på en trygg måte har gjennomført 13 store bransjemesser ulike steder i Kina.
camera_alt (Frankfurt Messe)

Alle fysiske messer som skulle ha vært arrangert i messehallene til Frankfurt Messe fra januar til mars 2021, flyttes til ny dato. Det gjelder blant annet Heimtextil, som flyttes fra starten av januar til 4.-7. mai. Da går den parallelt med messene Techtextil og Texprocess.

Årsaken til omleggingen av messekalenderen er flere lands reiserestriksjoner, og usikkerhet hos utstillere og besøkere.

– Det er viktig for våre kunder at vi tar en beslutning tidlig, da det ellers ville være tid nå for å begynne å investere i messenes presentasjoner. Messe Frankfurt vil fortsette å jobbe tett med sine kunder for å sikre at beslutningene tjener interessene til de utstillende næringene, sier Wolfgang Marzin, president og administrerende direktør i Messe Frankfurt i en pressemelding.

Viktig arena for trender

VIKTIG KANAL: Bransjemesser er viktige salgskanaler for bedrifter, og også en kilde til inspirasjon for besøkerne. En rekke ulike trendutstillinger peker på de viktigste tendensene på interiørfronten.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


13 messer i corona-tiden

Detlef Braun

ETTERSPØRSEL: – Store deler av den internasjonale tekstilindustrien for hjem og kontrakt har gjort det klart at de ønsker at Heimtextil 2021 skal finne sted, sier Detlef Braun, medlem av hovedstyret i Messe Frankfurt.
camera_alt (Frankfurt Messe)

Messegiganten jobber nå tett med både utstillere og myndigheter for å sikre at en trygg og vellykket gjennomføring av Heimtextil 2021.

– Store deler av den internasjonale tekstilindustrien for hjem og kontrakt har gjort det klart at de ønsker at Heimtextil 2021 skal finne sted, sier Detlef Braun, medlem av hovedstyret i Messe Frankfurt.

Messe Frankfurt har siden pandemien brøt ut gjennomført 13 store bransjemesser ulike steder i Kina, og mener at utstillingshaller er blant de sikreste bygningene der folk kan tilbringe tid uten å bli utsatt for økt smittefare. 

Mange besøkere på Heimtextil

PÅ FLYTTEFOT: Tapet- og tekstilmessen Heimtextil flyttes fra januar til mai. Den store interiørhappeningen med nøye kuratert trendutstilling, trekker et normalt år cirka 3 000 utstillere og over 60 000 besøkere til messehallene i Frankfurt.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


Flere messer flyttes

IHS blir digital messe

ISH: Den store messen for baderomsinnredninger, armaturer, oppvarming og ventilasjon på Frankfurt Messe går av stabelen annethvert år. i 2021 blir messen kun digital.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Andre messer, som påvirkes av omrokkeringen av messekalenderen, er Ambiente, Christmasworld og Paperworld. De vil gå av stabelen 17.-20. april på Frankfurt Messe, i en samlet utstilling kalt: «International Consumer Goods Show – Special Edition». De fysiske messene suppleres også med en digital del – «Consumer Goods Digital Days».

Under de fysiske messene Heimtextil, Christmasworld og Creativeworld, åpner også en digital plattform for bestilling og datahåndtering.

Også ISH, Frankfurt Messes store handelsmesse for blant annet baderom, sanitærinstallasjoner, peis og oppvarming, påvirkes av corona-pandemien. Våren 2021, vil denne messe kun arrangeres digitalt. Via nett overføres utstillerpresentasjoner, chatt-funksjoner, en-til-en-videosamtaler, samt både direktesendte og on-demand-sendinger av programpunkter i støtteprogrammet. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse