Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
iD_Click_Solid_55_Composite_Cool_Grey-2-FotoTarkett.jpg

Foto: Tarkett

Gulv for en aktiv hverdag

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Tarketts modulære vinylkolleksjon iD Click Ultimate 55 består av tre ulike plankegulv med parkettdesign og to flisformater med betong- og steinutseende. Etterligningene er svært naturtro, takket være en digital trykkteknologi som gir en ærlig gjengivelse av motivet og meget store mønsterrapporter. iD Click Ultimate 55 er et nytt tilskudd til iD-familien, som omfatter flere motstandsdyktige, resirkulerbare gulv ikledd naturens drakt. Den nye kolleksjonen har en motstandsdyktig overflate som også er tilpasset offentlige rom. Overflatesjiktet Tektanium gir en ultramatt overflate som blant annet bidrar til det autentiske utseendet, og som gjør gulvet lett å holde rent. En akustikkbakside demper trinnlyd med opptil 19 dB, og bidrar dermed til et behagelig innemiljø.

iD Click Ultimate 55 er designet og produsert i Europa. Gulvene er fri for ftalater, og bidrar til godt inneklima med ekstremt lave VOC-utslipp. Kolleksjonen innfrir strenge bransjestandarder for inneklima og bærekraft og gulvene kan tas tilbake og gjenvinnes gjennom Tarketts returprogram ReStart.


Se flere bilder
klikk-vinyl

Foto: Tarkett

BOLIGGULV: Klikkvinyl egner seg utmerket i hjem og rom med høyt aktivitetsnivå, med sin ekstremt motstandsdyktige overflate, som også brukes i offentlige rom. På bildet vises iD Click Ultimate 55 Highland Oak Light Natural.

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.