FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
FotoIverValkve_IFI_no (57).jpg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

Grip sjansen til å forme fremtidens interiør- og oppussingstrender!

IFIs Trendforum er tilbake under Bygg Reis Deg 2023, og vi har gleden av å invitere deg til en inspirerende og kreativ samling. Bli en trendsetter på IFIs Trendforum under Bygg Reis Deg!

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

IFIs fargesjef og kreative leder, Charlotte Holberg Sveinsen, vil holde en «trend talk» der hun orienterer om hva som er sett internasjonalt siden sist og hvor det nå bærer trendmessig. Det vil gi deg innsikt i de nyeste internasjonale trendene som påvirker interiør- og oppussingsbransjen. Ligg i forkant og tilpass deg endringer!

– Verden er i endring og uforutsette hendelser ser ut til å prege vår nye hverdag. Det gjelder å henge med og ikke minst å se mulighetene. For de er der! sier hun.

Workshop: Norske trender

Forrige gang IFI arrangerte Trendforum var i slutten av mars. Nå har det gått et drøyt halvt år og tendensene har modnet.

Denne gangen skal vi ha en morsom og inspirerende workshop, der vi sammen tolker og oversetter disse tendensene til norske forhold. Bli med og skap de norske interiørtrendene for 2024! Ditt bidrag vil sette standarden!

IFI Trendforum, Workshop arrangeres under Bygg Reis Deg i Nova Spektrum, Lillestrøm, fredag 20. oktober kl 12-15, Rom A2.

Meld deg på her:


Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.