FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Bilde 1 - fabrikken til Dana Lim.jpg

Foto: Dana Lim

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter, viser Dana Lim deres posisjon som en aktør som går fra ord til handling, skriver den danske limprodusenten i en pressemelding.

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

I kjernen av Dana Lims forpliktelse til å skape trygge arbeidsmiljøer ligger en overbevisning om at hver eneste person fortjener å føle seg ivaretatt og trygg på jobb.

– Vår visjon er ikke bare å levere førsteklasses produkter, men også å skape en arbeidskultur der sikkerhet og helse står i sentrum. Vi tror at dette ikke bare er avgjørende for våre ansattes velvære, men også for kvaliteten på det vi leverer til våre kunder, de utførende og de som senere skal bruke bygningen, uttaler Agathe Børhaug, daglig leder, Dana Lim Norge. 

Se flere bilder
Fabrikken til Dana Lim

Foto: Dana Lim

STOLTE: Vi er ikke i tvil om at stolte, glade og engasjerte medarbeidere er grunnsteinen i vår suksess, hvor alle er like viktige og vi tolererer ingen form for forskjellsbehandling. Vi sørger også for at alle våre produkter blir produsert under ordentlige forhold på fabrikken, forteller Rass Boye Gottschalck, fra hovedkontoret til Dana Lim Danmark

Trygge forhold for fabrikkarbeideren og håndverkeren

Som en del av deres forpliktelse til etisk forretningsskikk og bærekraftig praksis, legger Dana Lim stor vekt på produksjonsprosessene.

– Vi er ikke i tvil om at stolte, glade og engasjerte medarbeidere er grunnsteinen i vår suksess, hvor alle er like viktige og vi tolererer ingen form for forskjellsbehandling. Vi sørger også for at alle våre produkter blir produsert under ordentlige forhold på fabrikken. I 2018 og i 2019 fikk vi den anerkjennende sertifiseringen "A great place to work" og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, forteller Rass Boye Gottschalck, fra hovedkontoret til Dana Lim Danmark.

I tillegg til å sikre et sikkert produksjonsmiljø, har Dana Lim også investert betydelige ressurser i produktutvikling for å sikre sikkerheten og komforten til håndverkerne.

– Vårt mål er ikke bare å levere effektive produkter, men også å sikre at de er enkle og trygge å bruke. Vi promoterer aktivt miljøriktige alternativer som bidrar til å redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader, supplerer Børhaug.

Se flere bilder
Håndverker i arbeid

Foto: Dana Lim

I ARBEID: I tillegg til å sikre et sikkert produksjonsmiljø, har Dana Lim også investert betydelige ressurser i produktutvikling for å sikre sikkerheten og komforten til håndverkerne. Her ses tømrer og snekker Martin Mangen bruke EASY FOAM 588.        

Sirkulær tankegang med mennesket i sentrum

Dana Lim tar også hensyn til sluttkundens sikkerhet og helse ved å sikre at deres produkter oppfyller strenge standarder for innemiljøkvalitet.

– Det er en sirkulær tankegang, med mennesket i sentrum. Fra fabrikk til hjem – det skal være fokus på mennesket hele veien. Vi ønsker å gi våre kunder trygghet ved å tilby produkter som ikke bare er effektive, men også trygge å bruke i deres hjem, og som de vet er laget under ordentlige arbeidsforhold og som gir håndverkeren de beste forutsetninger for en bra arbeidsdag. Gode arbeidsforhold sikrer trygge hjem, avslutter Børhaug.

Ekstra allergivennlig proffmaling
Bransjenytt

Ekstra allergivennlig proffmaling

Den første malingen som er godkjent i henhold til den felles skandinaviske merkeordningen for ekstra astma- og allergivennlige produkter heter Dekso Aïr og er utviklet av Flügger for...

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.