Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Gerflor_fabrikkbesøk-1651.JPG

Foto: Arkivfoto: Chera Westman/ifi.no

Gerflor øker lagerkapasiteten

I disse dager åpner Gerflor et nytt og moderne lager i Göteborg. Lageret skal betjene både det svenske og norske markedet. – Dette blir kjempebra! Vi får både større bredde og dybde i det vi lagerfører lokalt, sier Rune Langeteig hos Gerflor i Norge.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Gerflor
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I takt med at Gerflor har vokst i Norge de seneste årene, har kapasiteten ved lageret i Vestby blitt sprengt. Nå tar selskapet grep og åpner et nytt lager i Göteborg. Fra dette kommer både de norske og svenske kundene betjenes like kjapt som før.

– Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia, og legger til at de også får større muligheter til raskt å kunne levere kapp og anbrekk.

Se flere bilder
Rune Langeteig, Gerflor

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORNØYD: – Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia,        

Solceller gir energi

Det splitter nye lageret er 6 500 kvadratmeter stort og utformet etter gulvleverandørens ønsker for å sikre moderne og effektiv varehåndtering, et godt arbeidsmiljø og samtidig være et bærekraftig bygg.

– Blant annet er det solceller på taket som gir energi til driften, sier han.

I forbindelse med at lageret i Vestby avvikles medio juni, flytter også administrasjonen etter sommeren fra bygget til nye lokaler i Moss.

–  Vi etablerer nytt kontor og innreder det som kombinert showroom og kontor. Her kommer vi også ha et lite lager med prøver på de mest frekventerte produktene, avslutter han. 

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.