Gerflor øker lagerkapasiteten

I disse dager åpner Gerflor et nytt og moderne lager i Göteborg. Lageret skal betjene både det svenske og norske markedet. – Dette blir kjempebra! Vi får både større bredde og dybde i det vi lagerfører lokalt, sier Rune Langeteig hos Gerflor i Norge.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gerflor øker lagerkapasiteten

Foto: Arkivfoto: Chera Westman/ifi.no

I takt med at Gerflor har vokst i Norge de seneste årene, har kapasiteten ved lageret i Vestby blitt sprengt. Nå tar selskapet grep og åpner et nytt lager i Göteborg. Fra dette kommer både de norske og svenske kundene betjenes like kjapt som før.

– Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia, og legger til at de også får større muligheter til raskt å kunne levere kapp og anbrekk.

Dele på Pinterest Rune Langeteig, Gerflor

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORNØYD: – Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia,        

Solceller gir energi

Det splitter nye lageret er 6 500 kvadratmeter stort og utformet etter gulvleverandørens ønsker for å sikre moderne og effektiv varehåndtering, et godt arbeidsmiljø og samtidig være et bærekraftig bygg.

– Blant annet er det solceller på taket som gir energi til driften, sier han.

I forbindelse med at lageret i Vestby avvikles medio juni, flytter også administrasjonen etter sommeren fra bygget til nye lokaler i Moss.

–  Vi etablerer nytt kontor og innreder det som kombinert showroom og kontor. Her kommer vi også ha et lite lager med prøver på de mest frekventerte produktene, avslutter han. 

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt