Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Gerflor_fabrikkbesøk-1651.JPG

Foto: Arkivfoto: Chera Westman/ifi.no

Gerflor øker lagerkapasiteten

I disse dager åpner Gerflor et nytt og moderne lager i Göteborg. Lageret skal betjene både det svenske og norske markedet. – Dette blir kjempebra! Vi får både større bredde og dybde i det vi lagerfører lokalt, sier Rune Langeteig hos Gerflor i Norge.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Gerflor
Dele

I takt med at Gerflor har vokst i Norge de seneste årene, har kapasiteten ved lageret i Vestby blitt sprengt. Nå tar selskapet grep og åpner et nytt lager i Göteborg. Fra dette kommer både de norske og svenske kundene betjenes like kjapt som før.

– Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia, og legger til at de også får større muligheter til raskt å kunne levere kapp og anbrekk.

Se flere bilder
Rune Langeteig, Gerflor

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORNØYD: – Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia,        

Solceller gir energi

Det splitter nye lageret er 6 500 kvadratmeter stort og utformet etter gulvleverandørens ønsker for å sikre moderne og effektiv varehåndtering, et godt arbeidsmiljø og samtidig være et bærekraftig bygg.

– Blant annet er det solceller på taket som gir energi til driften, sier han.

I forbindelse med at lageret i Vestby avvikles medio juni, flytter også administrasjonen etter sommeren fra bygget til nye lokaler i Moss.

–  Vi etablerer nytt kontor og innreder det som kombinert showroom og kontor. Her kommer vi også ha et lite lager med prøver på de mest frekventerte produktene, avslutter han. 

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.