Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Gerflor_fabrikkbesøk-1651.JPG

Foto: Arkivfoto: Chera Westman/ifi.no

Annonse
Gerflor annons

Gerflor øker lagerkapasiteten

I disse dager åpner Gerflor et nytt og moderne lager i Göteborg. Lageret skal betjene både det svenske og norske markedet. – Dette blir kjempebra! Vi får både større bredde og dybde i det vi lagerfører lokalt, sier Rune Langeteig hos Gerflor i Norge.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Gerflor
Dele

I takt med at Gerflor har vokst i Norge de seneste årene, har kapasiteten ved lageret i Vestby blitt sprengt. Nå tar selskapet grep og åpner et nytt lager i Göteborg. Fra dette kommer både de norske og svenske kundene betjenes like kjapt som før.

– Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia, og legger til at de også får større muligheter til raskt å kunne levere kapp og anbrekk.

Se flere bilder
Rune Langeteig Gerflor-FotoRobertWalmannIFIno.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORNØYD: – Nå får vi et tre ganger så stort lager. Det blir et kjempefortrinn for oss å kunne lagerføre 170 flere design og produkter, sier Rune Langeteig, salgs- og markedsdirektør for Gerflor Scandinavia,

Solceller gir energi

Det splitter nye lageret er 6 500 kvadratmeter stort og utformet etter gulvleverandørens ønsker for å sikre moderne og effektiv varehåndtering, et godt arbeidsmiljø og samtidig være et bærekraftig bygg.

– Blant annet er det solceller på taket som gir energi til driften, sier han.

I forbindelse med at lageret i Vestby avvikles medio juni, flytter også administrasjonen etter sommeren fra bygget til nye lokaler i Moss.

–  Vi etablerer nytt kontor og innreder det som kombinert showroom og kontor. Her kommer vi også ha et lite lager med prøver på de mest frekventerte produktene, avslutter han. 

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.