FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Malerbua-FotoHappyHomes.jpg

Foto: Arkivfoto Happy Homes

Generasjonsskifte i Happy Homes Malerbua

Tor Morten Strøm har kjøpt Per Arne Moe Jacobsen sin halvdel av Malerbua AS i Mosjøen, og står nå som aleneeier i selskapet. Moe Jacobsen fortsetter som ansatt i selskapet.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
IFI annons

Malerbua AS i Mosjøen ble etablert av Kjell Moe Jacobsen i 1958 og sønnen Per Arne Moe Jacobsen har vært en del av familieselskapet helt siden 1986. Tor Morten Strøm kom inn i bedriften i 2010 og ble deleier i 2014. Strøm har også vært daglig leder siden 2020. Butikken er en del av Happy Homes-kjeden, der Strøm er styreleder. 

– Vi har hatt en felles enighet allerede siden jeg fikk muligheten til å komme inn på eiersiden om at dette var et mål i horisonten, og har nå kommet til en enighet vi begge er godt fornøyde med. Jeg er evig takknemlig for mulighetene Per Arne har gitt meg, og også veldig glad for at han ønsker å være med videre som ansatt hos oss, sier Tor Morten Strøm i en pressemelding.

Strøm fortsetter å rose kollegaen som nå gir slipp på familiebedriften:

– Per Arne sitter på enorme mengder fagkunnskap som er uvurderlig for Malerbua, og for mange er han selve ansiktet til firmaet. Det er med stor ærefrykt jeg nå overtar det fulle ansvaret for å videreføre de lange tradisjonene til firmaet, og det er viktig for meg å fortsette å ivareta det gode omdømmet vi har både lokalt og nasjonalt, sier Tor Morten Strøm. 

Se flere bilder
Tor Morten Strøm, Malerbua

Foto: Arkivfoto Happy Homes

ENEIEER: Tor Morten Strøm kom inn i bedriften i 2010 og ble deleier i 2014. Strøm har også vært daglig leder siden 2020. Malerbua AS i Mosjøen er en del av Happy Homes-kjeden. 

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.