FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Malerbua-FotoHappyHomes.jpg

Foto: Arkivfoto Happy Homes

Generasjonsskifte i Happy Homes Malerbua

Tor Morten Strøm har kjøpt Per Arne Moe Jacobsen sin halvdel av Malerbua AS i Mosjøen, og står nå som aleneeier i selskapet. Moe Jacobsen fortsetter som ansatt i selskapet.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Malerbua AS i Mosjøen ble etablert av Kjell Moe Jacobsen i 1958 og sønnen Per Arne Moe Jacobsen har vært en del av familieselskapet helt siden 1986. Tor Morten Strøm kom inn i bedriften i 2010 og ble deleier i 2014. Strøm har også vært daglig leder siden 2020. Butikken er en del av Happy Homes-kjeden, der Strøm er styreleder. 

– Vi har hatt en felles enighet allerede siden jeg fikk muligheten til å komme inn på eiersiden om at dette var et mål i horisonten, og har nå kommet til en enighet vi begge er godt fornøyde med. Jeg er evig takknemlig for mulighetene Per Arne har gitt meg, og også veldig glad for at han ønsker å være med videre som ansatt hos oss, sier Tor Morten Strøm i en pressemelding.

Strøm fortsetter å rose kollegaen som nå gir slipp på familiebedriften:

– Per Arne sitter på enorme mengder fagkunnskap som er uvurderlig for Malerbua, og for mange er han selve ansiktet til firmaet. Det er med stor ærefrykt jeg nå overtar det fulle ansvaret for å videreføre de lange tradisjonene til firmaet, og det er viktig for meg å fortsette å ivareta det gode omdømmet vi har både lokalt og nasjonalt, sier Tor Morten Strøm. 

Se flere bilder
Tor Morten Strøm, Malerbua

Foto: Arkivfoto Happy Homes

ENEIEER: Tor Morten Strøm kom inn i bedriften i 2010 og ble deleier i 2014. Strøm har også vært daglig leder siden 2020. Malerbua AS i Mosjøen er en del av Happy Homes-kjeden. 

Neste generasjon One Supreme
Produktaktuelt

Neste generasjon One Supreme

I One Supreme har Nordsjö forfinet allerede gode egenskaper. Malingen har påfallende gode påføringsegenskaper med en eksepsjonell dekkevne og en fyldig konsistens som gjør den både...

Raffinert og variert bredde
Produktaktuelt

Raffinert og variert bredde

Raffinerte farger, varierte mønstre og spennende detaljer byr tapetkolleksjonen Asperia på. Her kombineres gode design med fine farger og vakker tekstur, til en fornuftig pris. Asperia...

Raffinerte fargekombinasjoner
Produktaktuelt

Raffinerte fargekombinasjoner

Brazil er en spennende og utradisjonell fiberkolleksjon i en tykk og luksuriøs fiberkvalitet. Kolleksjonen inneholder morsomme og annerledes design, med mye karakter. Fargene og fargekombinasjonene...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.