Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Geberit-showroom-FotoCheraWestmanIFIno-06.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse
Gerflor annons

Geberit viser bredden i nytt showroom

I første etasje ved Geberits hovedkontor har selskapet åpnet et showroom. Hit er både rørleggere og privatpersoner med baderomsplaner velkomne for å bli inspirert og få gode råd.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Geberitbad
Dele

Ved hovedkontoret til Geberit på Luhrtoppen i Lørenskog er showrommet bygget om og oppdatert med nye produkter. Her vises det store sortimentet med baderomsinnredninger, toaletter, servanter og innbyggingssisterner, med alt det tilbehør som trengs i et baderom.

–  Showrommet er i øyeblikket stengt grunnet påbud om hjemmekontor, men er ellers åpent i kontortiden og alltid bemannet. Hit er både utbyggere, rørlegger og privatpersoner velkomne, sier Katharina Sølvberg mens hun viser Fargemagasinet rundt i utstillingen.

Oppussingen av showrommet har vært planlagt lenge, og selskapet fikk hjelp fra Ramsøskar Interiørarkitekter ved utformingen. Bakgrunnen er et ønske om å vise frem bredden i sortimentet – både det som er foran veggen og det som ligger skjult bak flisene.  

Se flere bilder
2-Nytt-Showroom-CITTERIO-Geberit-FotoCheraWestmanIFIno-23.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Citterio, Geberit

Se flere bilder
1-Geberit-showroom-MY DAY-FotoCheraWestmanIFIno-18.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Geberit, myDay


Flytter ut av veggen

Geberit, som er markedsleder på sanitærutstyr i Europa, er kjent for gode installasjonsløsninger og for å ha tatt dusjtoalettet til Norge. Nå skal de bli totalleverandør på baderomsløsninger. Et ledd i det er lanseringen av fem ulike serier med baderomsmøbler under eget varemerke.

– Geberit er kjent for det som finnes bak veggen, men skal nå bli synlig i hele baderommet. Vi ønsket oss et showrom der vi kan vise frem alle seriene, inkludert våre varemerker Porsgrund og Ifö, men også de tekniske installasjoner som foregår bak veggen. Vi ville også beholde rommet hvor vi avholder treninger med våre kunder, sier Sølvberg. 

Se flere bilder
3-Geberit-showroom-BETJENINGSPLATE-FotoCheraWestmanIFIno-05.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

betjeningsplate

Flott design

Geberits fem egnes serier med baderomsinnredninger er tegnet av dyktige formgivere, og laget av fuktbestandige materialer og slitesterke deler. Seriene har mange smarte detaljer, slik som mindre hyller og rom, skuffer og dempet belysning, som ikke bare skaper praktisk oppbevaringsplass, men også forsterker badets uttrykk.

– Seriene er komplette innredninger for baderommet og består av alt fra servantskap, speil, speilskap høyskap og andre møbler og detaljer. Til hver serie hører også servanter og vegghengt toalett i matchende stil. Her er det noe for alle, sier Katharina Sølvberg. 

Se flere bilder
Geberit-showroom-FotoCheraWestmanIFIno-11.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Barnehagedo

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.