Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Geberit-showroom-FotoCheraWestmanIFIno-06.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Geberit viser bredden i nytt showroom

I første etasje ved Geberits hovedkontor har selskapet åpnet et showroom. Hit er både rørleggere og privatpersoner med baderomsplaner velkomne for å bli inspirert og få gode råd.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Geberitbad
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved hovedkontoret til Geberit på Luhrtoppen i Lørenskog er showrommet bygget om og oppdatert med nye produkter. Her vises det store sortimentet med baderomsinnredninger, toaletter, servanter og innbyggingssisterner, med alt det tilbehør som trengs i et baderom.

–  Showrommet er i øyeblikket stengt grunnet påbud om hjemmekontor, men er ellers åpent i kontortiden og alltid bemannet. Hit er både utbyggere, rørlegger og privatpersoner velkomne, sier Katharina Sølvberg mens hun viser Fargemagasinet rundt i utstillingen.

Oppussingen av showrommet har vært planlagt lenge, og selskapet fikk hjelp fra Ramsøskar Interiørarkitekter ved utformingen. Bakgrunnen er et ønske om å vise frem bredden i sortimentet – både det som er foran veggen og det som ligger skjult bak flisene.  

Se flere bilder
Citterio-serien, Geberit

Foto: Chera Westman/ifi.no

CITTERIO: Den eksklusive serien Citterio kombinerer italiensk design med tysk orden og funksjon. Serien er utformet av den italienske arkitekten og designere Antonio Citterio, som har en tidløs og elegant stil i en kombinasjon av tre og glass. Møblene har raust med oppbevaring, og en unik overflate. Glassplatene kommer i farger som matcher og fremhever møblenes farge.

Se flere bilder
Serien myDay, Geberit

Foto: Chera Westman/ifi.no

MYDAY: Designserien Geberit myDay har en avrundet, organisk form og litt retro stil. De har praktiske funksjoner og detaljer for økt komfort slik som antisklimatter og integrert LED-belysning i servantskapene. Alle speil med lys er tilgjengelig med antidugg-funksjon som standard.


Flytter ut av veggen

Geberit, som er markedsleder på sanitærutstyr i Europa, er kjent for gode installasjonsløsninger og for å ha tatt dusjtoalettet til Norge. Nå skal de bli totalleverandør på baderomsløsninger. Et ledd i det er lanseringen av fem ulike serier med baderomsmøbler under eget varemerke.

– Geberit er kjent for det som finnes bak veggen, men skal nå bli synlig i hele baderommet. Vi ønsket oss et showrom der vi kan vise frem alle seriene, inkludert våre varemerker Porsgrund og Ifö, men også de tekniske installasjoner som foregår bak veggen. Vi ville også beholde rommet hvor vi avholder treninger med våre kunder, sier Sølvberg. 

Se flere bilder
betjeningsplate, Geberit

Foto: Chera Westman/ifi.no

BETJENINGSPLATE: I de ulike utstillingene viser Geberit også de mange mulighetene som finnes ved utforming av toalettmiljøer. Betjeningsplaten for det vegghengte toalettet kan fremheves som en dekor på veggen med led-lys og glass eller lekkert metall, men den kan også gå i ett med veggen og kles med fliser eller plater. 

Flott design

Geberits fem egnes serier med baderomsinnredninger er tegnet av dyktige formgivere, og laget av fuktbestandige materialer og slitesterke deler. Seriene har mange smarte detaljer, slik som mindre hyller og rom, skuffer og dempet belysning, som ikke bare skaper praktisk oppbevaringsplass, men også forsterker badets uttrykk.

– Seriene er komplette innredninger for baderommet og består av alt fra servantskap, speil, speilskap høyskap og andre møbler og detaljer. Til hver serie hører også servanter og vegghengt toalett i matchende stil. Her er det noe for alle, sier Katharina Sølvberg. 

Se flere bilder
barnetoalett, Geberit

Foto: Chera Westman/ifi.no

DESIGN FOR ALLE: I barnehager, på sykehus og på barnas eget toalett kan et toalett i passe størrelse, og med et gøyalt do-lokk gjør toalettbesøket til et eventyr. 

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.