menu
Annonse

Går for antirust på nytt hus

Krefting har malt sitt nye hovedkvarter med en ny generasjon antirustmaling. − Huset vårt blir et levende eksempel på at malingen virker, sier Christian Krefting.

Robert Walmann/ifi.no 30.10.2019 cloud_download

fullscreen
  • Krefting har malt fasaden på sitt nye hus. − Den malingen beskytter mot rust, UV, forvitring og erosjon, og har forventet levetid på minst 15 år, forteller Christian Krefting.

    Foto: Kristian Owren/ifi.no

Annonse

Familiebedriften Krefting produserer og distribuerer teknisk-kjemiske produkter i Norge og Sverige. De har det meste innen rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem. Det kommer godt med når selskapet flytter inn i nytt hus på Vøyenenga i Bærum.

Sliten metallfasade

SLITNE PLATER:

Kreftings nye hovedkvarter på Vøyenenga i Bærum bestod av slitne metallplater og metallrammeverk.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

For når fasaden på det nye huset består av slitne metallplater og metallrammeverk, gjelder det å velge riktig maling.

Christian Krefting forteller at Krefting nylig har lansert en ny type maling. Den heter «Ferro-Guard Professional Anti-Rust Coating» og er en ny generasjon langtidsvirkende, vannbasert og miljøvennlig 1-komponent antirustmaling.

Maling som virker

− Den beskytter mot rust, UV, forvitring og erosjon, og har forventet levetid på minst 15 år. «Ferro-Guard» har mange bruksområder, som for eksempel stålstrukturer, tanker, metallobjekter, transportutstyr, redskaper og bil – og ikke minst er den perfekt for vårt nye hus, forteller han. 

NYTT HUS:

Krefting har malt fasaden på sitt nye hus. − Den malingen beskytter mot rust, UV, forvitring og erosjon, og har forventet levetid på minst 15 år, forteller Christian Krefting.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Rust – ingen problem

Fasaden til Kreftings nye hovedkvarter er malt med selskapets egen «Ferro-Guard Professional Anti-Rust Coating». Jobben med å påføre malingen gikk til MIR BYGG AS.

Det gamle bygget til A-møbler i Ringeriksveien på Vøyenenga er nå Kreftings nye hovedkvarter. Der har de malt fasaden med «Ferro-Guard», en maling som de har lagt rett på rengjorte overflater. Den hindrer rustdannelse i den underliggende overflaten. For rustdannelse under malingen på metallunderlag er et vanlig problem som fører til bobler og flassing etter kort tid.

To strøk med lakksprøyte

− Nå unngår vi at fasaden får dette problemet igjen. Vi har påført to strøk halvblank maling med lakksprøyte og nå fremstår bygningen som svært tiltalende, noe den vil gjøre i mist femten år fremover, forteller Krefting som har fått god plass til sine 16 medarbeidere. 

Full produksjon

Krefting deler huset sammen med et foto- og filmselskap. De bruker om lag halvparten av kontorplassen i andre etasje. I følge Krefting er planen å leie ut første etasje, samt deler av kjelleren. I lager- og produksjonsbygget ved siden av produseres det hvite pulveret «Plumbo». Der produserer vi opp mot 20.000 flasker hver måned, forteller han. 

KJENT FOR PLUMBO:

Familiebedriften Krefting produserer og distribuerer teknisk-kjemiske produkter i Norge og Sverige. Nå feirer de Plumbos 110 års jubileum. Christians sønn, Jakob Krefting, mener produktet har livets rett i nye 100 år. - Fordi det virker, sier han.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Krefting hovedkvarter

Kreftings nye hovedkvarter ligger i Ringeriksveien 164 på Vøyenenga i Bærum. Det består av to bygg. Et kontor-, møterom- og utstillingsbygg, samt et lager og produksjonslokaler for Plumbo-pulver. Kontordelen byr på 3600 kvadratmeter. Lager og produksjonsbygget er drøye 1000 kvadratmeter stort. Utenfor er det parkeringsplasser for 80 biler. Utførende malermester har vært Mir Bygg AS.

Til huskelisten

Ferro-Guard Professional Anti-Rust Coating − KREFTING

add_circle_outline
Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse