Fargemagasinet logo
Se flere bilder
NYTT HUS:

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Går for antirust på nytt hus

Krefting har malt sitt nye hovedkvarter med en ny generasjon antirustmaling. − Huset vårt blir et levende eksempel på at malingen virker, sier Christian Krefting.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Familiebedriften Krefting produserer og distribuerer teknisk-kjemiske produkter i Norge og Sverige. De har det meste innen rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem. Det kommer godt med når selskapet flytter inn i nytt hus på Vøyenenga i Bærum.

Sliten metallfasade

For når fasaden på det nye huset består av slitne metallplater og metallrammeverk, gjelder det å velge riktig maling.

Christian Krefting forteller at Krefting nylig har lansert en ny type maling. Den heter «Ferro-Guard Professional Anti-Rust Coating» og er en ny generasjon langtidsvirkende, vannbasert og miljøvennlig 1-komponent antirustmaling.

Se flere bilder
SLITNE PLATER:

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Kreftings nye hovedkvarter på Vøyenenga i Bærum bestod av slitne metallplater og metallrammeverk.

Maling som virker

− Den beskytter mot rust, UV, forvitring og erosjon, og har forventet levetid på minst 15 år. «Ferro-Guard» har mange bruksområder, som for eksempel stålstrukturer, tanker, metallobjekter, transportutstyr, redskaper og bil – og ikke minst er den perfekt for vårt nye hus, forteller han. 

Se flere bilder
NYTT HUS:

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Krefting har malt fasaden på sitt nye hus. − Den malingen beskytter mot rust, UV, forvitring og erosjon, og har forventet levetid på minst 15 år, forteller Christian Krefting.

Rust – ingen problem

Det gamle bygget til A-møbler i Ringeriksveien på Vøyenenga er nå Kreftings nye hovedkvarter. Der har de malt fasaden med «Ferro-Guard», en maling som de har lagt rett på rengjorte overflater. Den hindrer rustdannelse i den underliggende overflaten. For rustdannelse under malingen på metallunderlag er et vanlig problem som fører til bobler og flassing etter kort tid.

To strøk med lakksprøyte

− Nå unngår vi at fasaden får dette problemet igjen. Vi har påført to strøk halvblank maling med lakksprøyte og nå fremstår bygningen som svært tiltalende, noe den vil gjøre i mist femten år fremover, forteller Krefting som har fått god plass til sine 16 medarbeidere. 

Full produksjon

Krefting deler huset sammen med et foto- og filmselskap. De bruker om lag halvparten av kontorplassen i andre etasje. I følge Krefting er planen å leie ut første etasje, samt deler av kjelleren. I lager- og produksjonsbygget ved siden av produseres det hvite pulveret «Plumbo». Der produserer vi opp mot 20.000 flasker hver måned, forteller han. 

Se flere bilder
KJENT FOR PLUMBO:

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Familiebedriften Krefting produserer og distribuerer teknisk-kjemiske produkter i Norge og Sverige. Nå feirer de Plumbos 110 års jubileum. Christians sønn, Jakob Krefting, mener produktet har livets rett i nye 100 år. - Fordi det virker, sier han.

Krefting hovedkvarter

Kreftings nye hovedkvarter ligger i Ringeriksveien 164 på Vøyenenga i Bærum. Det består av to bygg. Et kontor-, møterom- og utstillingsbygg, samt et lager og produksjonslokaler for Plumbo-pulver. Kontordelen byr på 3600 kvadratmeter. Lager og produksjonsbygget er drøye 1000 kvadratmeter stort. Utenfor er det parkeringsplasser for 80 biler. Utførende malermester har vært Mir Bygg AS.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.