FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Step-SurestepLaguna-SafestepAqua-FotoForbo.jpg

Foto: Forbo Flooring

Gå trygt og sikkert i moderne omgivelser

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Den sklihemmende vinylkolleksjonen, Step, presenterer et oppgradert og friskt utvalg av moderne design og utførelser. Step er en designorientert sikkerhetskolleksjon som forener funksjonalitet og estetikk. Beleggene kommer for tre ulike bruksområder; Surestep (R10) for økt sklirisiko som ofte passer i høytrafikkerte gangområder, Safestep (R11, R12) for rom med kontinuerlig aktiv forurensing som storkjøkken, samt våtromsgulvene Surestep Laguna, Safestep Aqua og Surestep Balance. Fargene i Step harmonerer med med andre kolleksjoner som Sphera og Eternal, men spesielt med Forbos veggvinyl Onyx+.

Surestep Balance er et eksempel på et minimalistisk og moderne design med matt finish og lav lysrefleksjon som gjør den godt egnet demensvennlige rom. Under kolleksjonen Surestep (R10) har vi også seks farger i Surestep Original som nå også er tilgjengelig for limfri installasjonen.

Se flere bilder
vinylbelegg moodboard

Foto: Forbo Flooring

FARGERIKT: Trygt behøver ikke være ensbetydende med traust. Sklihemmende belegg i serien Step finnes i en rekke farger, og harmonerer med andre kolleksjoner fra Forbo. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.