Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Mynewsdesk-image-1280x720-fogmassor-silikon_fotoBostik.jpg

Foto: Bostik

Fugemasser og silikon i tilpassede farger

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Bostik har lansert to nye sementbaserte fugemasser: Multi Grout Plus og Flex Grout Plus. Fugemassene kan brukes i kombinasjon med S755 Silicone Bath & Kitchen P, et premium silikon, for å skape flislagte overflater av høy kvalitet, og med god fargematching. Det nye sortimentet kan fås i 12 populære farger for både vegg- og gulvfuger samt silikonfuger for bad, kjøkken og andre keramiske flisoverflater.

Multi Grout Plus er en polymermodifisert sementbasert fugemasse. Multi Grout Plus gir en fin overflatestruktur, og egner seg til prosjekter med for eksempel mosaikk eller keramikk. Flex Grout plus er en hurtigherdende sementbasert fugemasse. Flex Grout Plus har en fin struktur og egner seg til prosjekter med for eksempel keramiske fliser, naturstein eller granitt. Begge produktene leveres i sekker på 5kg og 20 kg.

S755 Silicone Bath & Kitchen P er et premium silikon for sanitær- og konstruksjonsfuger, og gir en muggbestandig fuge som motstår fuktighet, UV-stråling og korrosjon fra metaller. 

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.