Forbo Flooring forsterker teamet

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Forbo Flooring forsterker teamet

Foto: Forbo Flooring Systems

William Granquist startet som KAM hos Forbo Flooring AS i mai. Hans fokusområder vil være kommersielle prosjekter som eksempelvis kontor, hotell/restaurant og retail. Han rapporterer direkte til adm. direktør Morten Aarhus. William har 14 års fartstid som KAM og har blant annet jobbet for Pan Vision og Activision. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i interiørbransjen.


Sophie Vik Westre har tiltrådt i den nye stillingen som salgs- og markedskoordinator hos Forbo Flooring AS. Sophie kom rett fra skolebenken i juni, og har de siste fire årene fullført en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania og en fagskolegrad i digital markedsføring fra Noroff. «Det blir spennende å starte sin karriere hos Forbo, hvor jeg får være med på å styrke merkevaren i Norge. Merkevarebygging er nemlig den beste salgsstrategien. »

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt