FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Pressebilde_Kari_3 nov 22-3_FotoNorviGroup_1.jpg

Foto: Norvigroup - Norsk Dun

Kari Setsaas: Fant sitt kall i tall

Da Kari Setsaas var ung var drømmen å bli politi eller ambassadør, men etter videregående fant hun sitt kall i tall og økonomi. Nå er hun administrerende direktør hos Norvigroup - Norsk Dun og stortrives med det.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Kari Setsaas er administrerende direktør hos Norvigroup Norsk dun som holder til på Mysen.

− Hva driver du med i dag?

− I dag skal vi spille inn film som skal ut til en stor kunde, der vi presenterer høstens kolleksjoner. Nå har vi hatt generalprøve, og det begynner å sitte. Under koronaen ble vi godt vant til å gjøre presentasjoner på denne måten, så nå er vi ganske rutinerte.

− Hva skal til for å få en god dag på jobben?

− Jeg har stort sett bare veldig gode dager på jobben, det er fordi jeg trives godt. Arbeidshverdagen består av varierte oppgaver hvor jeg jobber med mange dyktige folk. Jeg starter dagen med kaffe, en god frokost og podkast i bilen, da er listen lagt. Akkurat nå har jeg hørt ferdig podcasten «Kvinden med den tunge kuffert», som jeg sterkt kan anbefale.

− Hvordan når du målene dine?

– Fokus, strategi og hardt arbeid, bred forankring i ledergruppen samt en god porsjon pågangsmot. Vi liker å ha noe å strekke oss etter utover alle daglige gjøremål. Hvert år setter vi oss to til tre mål som utfordrer oss til å gå den ekstra milen, og vi er flinke til å feire suksess.

− Hva skulle du bli da du var liten?

− Jeg skulle bli politi eller ambassadør, det var to kule yrker. Ambassadør virket som en fin og skikkelig jobb da jeg var liten. Etter videregående fant jeg ut at økonomiske fag var mine typer fag. Interessen og mestringsfølelsen ga mer motivasjon. Jeg har alltid vært kreativ, det fikk jeg rom for hos Norvigroup.

− Bytte yrke, hva ville du ha blitt?

− Jeg vil tro at jeg sikkert hadde gått for designer eller interiørdesigner, eller AD – Art Director.

− Favorittfarge?

– Oransje – energiens farge – er fargen min. Den har fulgt meg fra jeg var barn, og jeg får merkbart flere komplimenter hvis jeg ikler meg denne fargen. Vi har en del av det i interiøret hjemme, og det er en glad og livsbejaende farge som også er fargen til mitt stjernetegn Væren.

− Hva pusset du opp sist?

− Jeg pusser opp hele tiden i en eller annen form. Det siste store prosjektet var for et halvt år siden. Det er ikke så lenge siden vi flyttet, og da pusset vi opp huset vi flyttet ut fra, og vi pusset opp det vi flyttet inn i. Vi har også nylig pusset opp på hytten.

− Hvor «handy» er du?

− Jeg er ganske handy, jeg er god på å male, og de lettere snekrejobbene. Vi gjør mye selv, men vi rører aldri jobben til en rørlegger eller elektriker. Det er viktig å bruke håndverkere der det skal gjøres skikkelig.

− Neste oppussingsprosjekt?

− Vi har et prosjekt på hytten på Jeløya. Der skal vi slipe gulv og male vegger, og kanskje sette inn noen nye benkeplater på kjøkkenet. I huset skal vi sette inn en ny carport.

− Favoritt TV-serie?

− Nå har jeg akkurat sett «My Brilliant Friend», en italiensk serie, men «Peaky Blinders» er min absolutte favoritt. Alt er bra med den serien; kostymene, musikken, karakterene, den er bare helt rå.

− Hva har du «dilla» på for tiden?

− Jeg var så dum at jeg lastet ned et kabalspill på mobilen, det er veldig avslappende å ta en runde med kabal i ny og ne. Jeg har også blitt hektet på podcaster. Jeg har fått en podcastfadder som sender anbefalinger, alle jeg har blitt tilsendt har vært kjempegode. «Operasjon Charlie» var en av dem.

− Hvor skal du nå?

− Nå er jeg på vei opp i andre etasje hos oss i Mysen, her blir det «full rulle» resten av dagen med filming.

Nye harmonier fra Flügger
Farger og trender

Nye harmonier fra Flügger

I et nytt fargekart introduseres 80 balanserte og harmoniske farger som komplimenterer hverandre. Tett samarbeid mellom Flüggers designteam og fargeteknikere har ført til gode fargekombinasjoner...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.