Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder

Foto:

– Jeg er veldig glad for at akkurat jeg fikk denne muligheten

Steffen Ambjørnrød begynte å jobbe som gulvlegger i 1999, og siden den tid har han opparbeidet seg bred kunnskap fra gulvfaget, prosjektledelse og teknologi. Med sin omfattende erfaring er han godt rustet for sin nye stilling som salgssjef i Uzin Utz Norge.

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

IBG
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Steffen Ambjørnrød er salgssjef i Uzin Utz Norge. Det har han vært siden 1. april 2020. Tidligere var han teknisk sjef for Casco gulv- og veggprodukter hos Sika Norge.

– Med min samlede erfaring fra alle ledd i bransjen kan jeg i dag enklere sette meg inn i kundenes behov og  hva de vil ha bruk for. Det tror jeg vil hjelpe meg en god del i jobben som salgssjef i Uzin Utz Norge. Det virker som dette er en stor familie hvor alle ansatte over hele verden gjør sitt ytterste hver dag, og det sitter utrolig mye kompetanse rundt omkring. Jeg er veldig glad for at akkurat jeg fikk denne muligheten, sier Ambjørnrød.  

− Hva driver du med i dag?
 I dag har jeg vært på kundebesøk, fordi vi kjører lotteri ute hos våre samarbeidspartnere. Har også jobbet hardt med vår kampanje på gulvprodukter, Uzin Selection, som slippes løs i juni. Pluss at jeg har testet nye gulvlim i garasjen. En helt strålende dag i solen.

− Hva skal til for å få en god dag på jobben?
 Kaffe og hyggelige folk. Da er mye gjort, spør du meg. Men det må helst være høyt tempo med mange baller i luften, og at ingen dag er lik.

− Hvordan når du målene dine?
− Hardt arbeid tror jeg. Har jo mange mål som enda ikke er nådd, men det kommer etter hvert. Men det gjelder også å ha litt flaks innimellom. Og å være litt gal. Jeg skulle for eksempel sykle Trondhjem-Oslo nå i sommer, som følge av et veddemål. Heldigvis ble rittet avlyst. ­­­­­­­­

− Hva skulle du bli da du var liten?
 Min bestemor i Danmark hadde gård. Det var ingen ting annet i verden jeg ville bli enn bonde og proff ishockeyspiller. Men jeg liker visst ikke jordbruk, og var alt for dårlig i hockey…

− Bytte yrke, hva ville du ha blitt?
 Jeg hadde to år hvor jeg bygde lekeplasser. Så skulle jeg byttet ville jeg blitt anleggsgartner og jobbet med det igjen. Men jeg er jo en gulvnerd, så jeg måtte tilbake.

− Flytte til et annet land, hvilket velger du?
 Italia, uten tvil. Bo på en vingård, spise mat, drikke vin og sykle på landeveiene i varmen. 

− Hvis du måtte ha én farge på alt hjemme, hvilken farge velger du?
 Grønn/turkis. Jeg er svak for duse farger. Kunne til og med sagt rosa.

− Hva pusset du opp sist?
 Jeg ble akkurat ferdig med nytt kjøkken. Da fikk jeg jo både tapetsert og lagt nytt gulv.

− Hvor «handy» er du?
 Håper jeg er meget handy. Tror det selv i alle fall.

− Neste oppussingsprosjekt?
 Jeg har lovet å pusse opp badet i sommer, så må nok det da. Holder også på med ny terrasse nå. Den skal være ferdig om 14 dager.

− Favoritt TV-serie?
 Tror jeg sier Justified. 

− Hva har du «dilla» på for tiden?
 Det samme som hver eneste vår og sommer. Landeveissykling. Bruker hvert eneste ledige sekund, sittende oppå en alt for dyr sykkel, i alt for stramt tøy.

− Hvor skal du nå?
 Først sykle vel. Og så skal jeg ta meg en øl i solen på min halvferdige terrasse.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.