Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Folk i Farta-Foto-Fredrik Aanstad.c.JPG

Foto: Orkla House Care

Fredrik Aanstad: -«Handy utstyrsfreak med dilla på båt»

Da Fredrik Aanstad var yngre ville han egentlig bli lege, men karakterjaget ble for stort. Når han ikke er opptatt med jobben som kommersiell direktør i Orkla House Care, drømmer han om å sette båten på vannet!

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

jordan
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fredrik Aanstad har jobbet i Orkla House Care siden 2012, og stortrives.

– Jeg setter veldig stor pris på å ha en arbeidsplass med så positivt arbeidsmiljø. Det er stor takhøyde og en lett stemning, samtidig er folk seriøse og på når de skal være det, sier Aanstad, som har rollen som kommersiell direktør.

− Hva driver du med i dag?

− I dag er det mye forberedelser til et styremøte. Styremøtet er for Orkla House Care. Jeg deltar ikke i dag, men må levere informasjon og input som skal tas opp i møtet!

− Hva skal til for å få en god dag på jobben?

− Å møter gode kolleger, og at vi klarer å levere det vi har satt oss som mål. Får du noen gode sosiale interaksjoner gjennom arbeidsdagen i tillegg, gjør det nesten alltid at dagen blir super!

– Hvordan når du målene dine?

− Når jeg jobber med flinke folk som er motiverte, og som jobber mot et felles mål, så er det også mine mål. Jordan vet hvordan!

– Hva skulle du bli da du var liten?

− Jeg skulle vel egentlig bli lege, det er noe jeg alltid synes har vært kjempespennende. Men karakterene ble rett og slett ikke gode nok. Jeg har alltid vært en veldig sosial person, og da jeg var yngre, trumfet det det sosiale, jaget om gode karakterer

− Bytte yrke, hva ville du ha blitt?

− Nå begynner jeg å bli såpass voksen, så jeg har prøvd mye forskjellig. Jeg har drevet med innkjøp i Jernia, jeg har jobbet i dagligvarekjeder. Etter å ha prøvd meg i ulike bransjer og stillinger fant jeg ut at jeg trives bedre med salg enn med innkjøp. Et bra prinsipp å leve etter: Vær åpen, prøv nye ting. Ikke tenk på alderen og hvor du er i livet. Vær alltid åpen for nye utfordringer og nye måter å se ting på. Det er viktig å utfordre seg selv og ikke bli for komfortabel!

− Favorittfarge?

− Jeg har ikke én spesifikk favorittfarge, jeg har to. Av og til er det grønn og av og til er det blå. «British racing green» er den grønnfargen jeg liker best. Og når det kommer til blå, så liker jeg en ganske mørk blåfarge. Blåfargen passer meg godt, 70 prosent av klærne mine er av mørk blåfarge.    

− Hva pusset du opp sist?

− Jeg pusset opp et bad. Et typisk norsk, moderne bad var det jeg gikk for, 60 cm x 60 cm store, tunge fliser. Det er mye sort; sort dusj og sort vask, ganske maskuline farger og interiør. Vi hadde en utrolig dyktig og nøyaktig flislegger som gjorde en veldig god jobb!    

− Hvor «handy» er du?

− Jeg vil si jeg er ganske så handy. Jeg er litt utstyrsfreak. Det vil si at jeg ofte føler at jeg må ha det nyeste og beste. Av og til kan jeg kjøpe verktøy som jeg egentlig ikke trenger, men som jeg føler kan være nyttig en gang i fremtiden!    

− Neste oppussingsprosjekt?

− Det neste blir nok vaskerommet. Det er det eneste rommet i huset som ikke har blitt modernisert ennå. Rommet har feil farge og feil form. Det står ikke helt i stil med resten, så det er på planen, og skjer nok innen dette året.    

− Favoritt tv-serie?

− Sønnen min kastet seg på «The Blacklist», som er veldig spennende, den ser jeg på sammen med ham. Noen sesonger har vært litt kjedelige, men så kommer en ny sesong som er kjempespennende og bra! Vi har snart rundet hele serien. «The Big Bang Theory» er også en fin serie som man alltid kan ha i bakgrunnen, lett og fin humor.    

− Hva har du «dilla» på for tiden?

− Jeg har båt, og elsker båt. Om vinteren, hver gang jeg ute og kikker på havet så gleder jeg meg til båtsesongen. Når det nærmer seg sommeren, er det båt som gjelder. Gleder meg til å komme på hytta med familien, og ha båten med på lasset.     

− Hvor skal du nå?

– Nå skal jeg videre til Orkla House Care Organisasjonsendring! Det blir et Teams-møte med avdelingen i Danmark, så det blir spennende!    

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.