FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
BildeEmma.jpg

Foto: Privat

Emma Wold: «Å skru bil er noe jeg virkelig liker»

Emma Wold er nyansatt som kommunikasjonsrådgiver og journalist hos IFI. Med sin bakgrunn som boligstylist og ekspert på SoMe, der hun har 125 000 følgere på den private Instagram-kontoen, skal hun bidra til å øke aktivitetsnivået for @ifi_inspirasjon og Fargemagasinet på Insta og også i nye kanaler.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

ifi.no
Dele
Annonse
IFI annons

− Hva driver du med i dag?

Akkurat nå sitter jeg med videoredigering! Tidligere i måneden var vi ute og filmet tapetsering, og nå skal to timer med videomateriale ned i korte snutter som skal ut på sosiale medier. Snuttene skal ikke være lengre enn ett minutt hver, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen.

− Hva skal til for å få en god dag på jobben?

Nok kaffe, gjerne noen grønne planter i nærheten, og fint vær utenfor vinduet. Da vet jeg nemlig at jeg slipper å løpe til T-banen i regnet.

– Hvordan når du målene dine?

Jeg har alltid vært en spontan person, og jeg tror derfor jeg sjelden setter meg mål. Jeg finner bare ut av at jeg vil noe – gjerne med én gang, og her og nå – og så setter jeg i gang! For mer langsiktige planer lager jeg meg en omtrentlig oversikt over oppgaven, så jeg har en mental plan på hvordan jeg steg-for-steg kommer meg i mål.

– Hva skulle du bli da du var liten?

Jeg var overbevist om at innen jeg var elleve hadde jeg flyttet til Danmark og blitt veterinær, og eide fire hester. Etter en stund viste det seg at du ikke er voksen når du er elleve år gammel, og at dansk ikke var så lett å forstå. Da bestemte jeg meg for at jeg heller ville jobbe profesjonelt med hest. Det har jeg gjort, og fikk kjenne på kroppen at det ikke var noe for meg, selv om det var utrolig spennende.

− Bytte yrke, hva ville du ha blitt?

Jeg syns alt er gøy, men jeg tror jeg hadde blitt bilmekaniker. Å skru bil er noe jeg virkelig liker å gjøre, men noe jeg dessverre ikke får gjort selv i hverdagen på grunn av tid.

− Favorittfarge?

Umulig! Nesten alle farger er fine, og hvilken jeg liker best kommer helt an på om det er en bukse, pels på en hund eller maling på en vegg. Jeg ender opp med mørke jordfarger ganske ofte, for mørke farger generelt gir meg en del ro.

− Hva pusset du opp sist?

Det var et soverom. Siden jeg ikke eide huset ble det «bare» en overfladisk endring; jeg fikk lov til å male veggen brun, fikset listene og ellers ordnet jeg med nytt, stort gulvteppe og lamper. Det gjorde underverker for rommet.

− Hvor «handy» er du?

Jeg syns jeg er ganske handy! Når man driver gård og stall så er det mye rart man må fikse, og man kan ikke være redd for å ta i bruk nye verktøy. Hvis det er noe du ikke vet hvordan du gjør, gjelder det å søke seg frem til det – og prøve seg frem.

− Neste oppussingsprosjekt?

Det blir nok gangen i den nye leiligheten. Den trenger et strøk med maling for å bli litt mer innbydende, og garderoben trenger et lite ansiktsløft. Siden vi bor i en kjellerleilighet får vi også med oss en del støv og bøss inn, så vi trenger noen gode løsninger på oppbevaring av sko – og nye dørmatter som funker.

− Favoritt TV-serie?

Mummitrollet!

− Hva har du «dilla» på for tiden?

Pasta med kjøttboller.

− Hvor skal du nå?

Etter jobb tar jeg toget fra Oslo til Tønsberg, og så bærer det rett i Stallen der jeg har to hester som venter på meg.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.