FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Cecilie Dahm Rise.jpeg

Foto: Privat

Cecilie Dahm Rise i Malorama

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Innhold

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

Malorama
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Cecilie Dahm Rise (35) har nylig startet i jobben som konseptutvikler for tapet i Malorama. – Jeg elsker tapet og er så heldig å få jobbe med min store lidenskap. Nå gjelder det også å få nordmenn til å velge tapet hjemme, sier hun.  

− Hva driver du med i dag?
− I dag har jeg sett på tapetnyhetene for januar og holder på å sette sammen to nye kolleksjoner. De er basert på tre kolleksjoner fra en leverandør. Det er en spennende oppgave å finne frem til mønstre som vi håper vil slå an i markedet.

− Hva skal til for å få en god dag på jobben?
− Det å kunne jobbe med form og farger å se gode resultater. Og så liker jeg å møte kollegaer og samarbeide sammen i kreative prosesser. Jeg er veldig sosial så det er godt å kunne dra på jobben å se på kolleksjoner med en annen kollega en dag i uken. Ellers blir det hjemmekontor. Men jeg er overasket over hvor effektivt dette digitale arbeidslivet fungerer.

− Hvordan når du målene dine?
− Jeg pleier å sende en e-post til meg selv hver kveld der jeg skriver hva som skal gjøres neste dag og uke. Jeg er veldig kreativ, men trenger også struktur og lister slik at jeg kan sove godt om natten.

− Hva skulle du bli da du var liten?
− Planen var å bli klesdesigner. Jeg har alltid vært opptatt av mote, form og farge. Men jeg visste ikke om det gikk an å lykkes med dette i Norge, så det ble faset litt ut. Men jeg har alltid hatt øye for interiør også så estetikk har vært min lidenskap fra jeg var liten.

− Bytte yrke, hva ville du ha blitt?
− Jeg tror jeg hadde valgt noe helt annet enn det jeg jobber med i dag, bare for å oppleve noe nytt og annerledes. Jeg ville blitt danserinne slik at jeg kunne brukt kroppen mer. Kanskje som danseinstruktør. Min mor danset ballett jeg har alltid hatt glede av dans. Jeg liker alle slags danser og ville blitt en danser med stort repertoar av stiler.

− Favorittfarge?
− Jeg mange favoritter, men må jeg velge sier jeg «grønnblå», fargen fra steinen Jade.

− Hva pusset du opp sist?
− Det var badet vårt. Vi la terrassofliser og byttet innredning, samt kosmetiske forandringer. Det ble lysere og mer moderne.

− Hvor «handy» er du?
− Da jeg jobber som interiørdesigner på Ikea måtte vi lære å koble lamper i taket. Jeg er også god med skrujern og drill. Så litt «handy» vil jeg si at jeg er.

− Neste oppussingsprosjekt?
− Da skal vi tapetsere trappeoppgangen hjemme. Vi skal ha sisaltepper nedover trinnene og henge opp nye lamper.  Det er ikke et stort prosjekt, men noen må stå på stige øverst i trappen. Det gjør ikke jeg eller min mann så der må vi leie inn en håndverker.

− Favoritt tv-serie?
− Jeg liker den som heter «Handsmade Tale». Skal jeg ha noe mer hjernedødt så ser jeg på «Emily in Paris». Og for ikke å glemme klassikeren «Friends».

− Hva har du «dilla» på for tiden?
− Jeg er bitt av løpebasillen. For noen uker siden løp jeg halvmaraton i Nordmarka og det skal jeg kanskje gjøre igjen, bare ikke i Nordmarka med så mange bakker. Jeg liker å bevege meg.

− Hvor skal du nå?
− Jeg skal ringe en som heter Sander for å snakke om å lage noen nye filmer om de nye kolleksjonene vi jobber med nå. 

Fakta:

Navn: Cecilie Dahm Rise (35)
Bosted: Stabekk
Sivil status: Gift, og har datteren Josefine (3)
Interesser: Interiørdesign, pianospill og løping.         

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.