FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Sphera-Element-Collage-FotoForboFlooring-1.jpg

Foto:

Følelsen av luksus og ro

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Forbo har lansert to ulike kolleksjoner med homogene vinylgulv som forgyller det offentlige rom. Med Sphera Elite og Sphera Element kan man skape rolige, moderne og sofistikerte rom eller kombinere de to ulike kolleksjonene for å gi et mer spennende preg. De homogene beleggene kan også kombineres med Marmoleum gulvbelegg med sine naturlige og organiske farger. Sphera Elite lager en subtil luksuriøs, myk og varm atmosfære med et terazzo-aktige utseende. Dette lages av metalliske fargeaksenter som inneholder spor av gull, sølv og kobber og som får rommet til å skinne.  

Sphera Element skaper autentiske, innbydende og beroligende rom som «blender» i miljøet. Gulvet finnes i et bredt utvalg av farger i forskjellige toner og nyanser; både varme og kalde nyanser, samt pastellfarger og lyse aksentfarger som er perfekt til soneinndeling.         

Se flere bilder
Sphera Elite

Foto: Forbo Flooring Systems

SPERA ELITE lager en subtil luksuriøs, myk og varm atmosfære med et terazzo-aktige utseende. Dette lages av metalliske fargeaksenter som inneholder spor av gull, sølv og kobber og som får rommet til å skinne. 

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.