FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Flugger fotballtrøye-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Flügger på lag med Barnekreftforeningen

Fredag 3. mai stilte Flügger-ansatte i sportstøy på jobb. Både butikker og hovedkontor støttet Barnekreftforeningens markering av #FotballtrøyeFredag med en ekstra innsats med kundefordelsprogrammet Flügger Andelen.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Flügger
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Første fredag i mai er det #FotballtrøyeFredag, og Instagram fylles med bilder med denne taggen. Bak står Barnekreftforeningen, og støttespillerne deres i bedrifter, foreninger, skoler og barnehager, sykehus med mer står sammen med det norske folk og kler seg i drakten til sitt favorittlag denne dagen. Kundene i mange av Flüggers butikker møtte ansatte kledd i fotballtrøyer istedenfor de vanlige profilklærne.

– Ideen om å støtte fotballtrøyefredagen kom opp da vi leverte årets bonussjekk til Barnekreftforeningen. For fjerde år på rad var de en av våre største mottakere av bonusutbetalinger, og det er fint å kunne bidra også på denne måten, sier Steffen Kristian Eide, som dagen i ære går i overtrekksgenser fra Røa IL, merket med egne initialer. 

Landslag og klubblag

Eide er initiativtaker og konseptansvarlig for Flügger Andelen, og akkurat denne dagen får alle kunder 20 prosent rabatt på innkjøpet i Flügger-butikkene, og ytterligere 5 prosent legges til i bonusstøtte når kjøpet registreres på Barnekreftforeningen.

– Vi har oppfordret butikkene til å markere #FotballtrøyeFredag, og ønsker at alle ansatte kler seg i fotballtrøye, men det er ikke et krav. Vi oppfordrer også kundene til å Vippse 100 kroner til Barnekreftforeningen.

De ansatte på hovedkontoret og i den tilknyttede butikken på Waldemar Thranes gate i Oslo hadde tatt utfordringen på strak arm – her stilte blant andre butikksjefen i svensk landslagsdrakt med nummer 10 og navnet Ibrahimović på ryggen, teknisk servicesjef Steffen Grønneberg hadde kledd på seg en trøye fra Liverpool FC, og Linn Färnlund Jacobsen, Business Analyst, stilte i LA Galaxy-drakt.

Se flere bilder
tre i fotballtrøye i malingbutikk

Foto: Chera Westman/ifi.no

SPORTY PÅ JOBB: Farooq Akhtar og Natalia Miklasiewics som jobber i butikken i Waldemar Thranes gate hadde på seg trøyer fra henholdsvis Paris Saint-Germain og Barcelona. Linn Färnlund Jacobsen brukte Zlatans genser fra LA Galaxy. 


Ekstra allergivennlig proffmaling
Bransjenytt

Ekstra allergivennlig proffmaling

Den første malingen som er godkjent i henhold til den felles skandinaviske merkeordningen for ekstra astma- og allergivennlige produkter heter Dekso Aïr og er utviklet av Flügger for...

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.