menu
Annonse

Flügger og Skeidar i fargesamarbeid

Første uken i mai er Flüggers butikker pyntet til fest. Nå lanseres nemlig det første helnorske fargekartet fra Flügger, og det er laget i samarbeid med møbelkjeden Skeidar. – Vi er stolte og glade, sier Gro Hege Hølaas hos Flügger.

Chera Westman/ifi.no 08.05.2020 cloud_download

fullscreen
 • STOLT OG GLAD: – Jeg er stolt og glad over at endelig kunne lansere fargekartet. Dette frister til gjentakelse. Fargekartet gjelder for i år, men kan også leve i flere år, sier Gro Hege Hølaas hos Flügger.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • FARGEKONSULENTEN: Lisa-Marie Ekre har satt Skeidars fargeutvalg sammen i paletter og oversatt dem til Flügger-farger. De fleste er hentet fra 900-viften, men én kommer fra det antikvariske fargekartet, og to er helt nye.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • GRØNNFINK: I fargekartet, og i Skeidars butikker, vises fargene i miljøer sammen med møbler fra møbelkjeden. Dette er fargen «Grønnfink».

  Foto: Skeidar/Flügger farve

 • SKEIDARMILJØER: Den nylig oppussede Skeidar-butikken i Ski viser frem møblene og fargene fra fargekartet i skjønn harmoni.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • CANYON BEIGE: Fra paletten «Classic Greatness» er fargen Canyon Beige Hentet. Det er en nøytral, nude rosafarge.

  Foto: Skeidar/Flügger farve

 • NEUTRAL GREY 10: Denne mørke, nesten sorte farge finner du i paletten «Classic Greatness», sammen med andre jordfarger.

  Foto: Skeidar/Flügger farve

 • GULSPURV: Denne fargen hører til paletten «NatureAlly», og tilfører både sollys og optimisme til interiøret.

  Foto: Skeidar/Flügger farve

 • HUBRO: Mange av fargene i fargekartet har fuglnavn. «Hubro» er en varm, brent jordfarge.

  Foto: Skeidar/Flügger farve

 • SAMARBEIDSPROSJEKT: Fargekartet er laget i et samarbeid mellom møbelkjeden Skeidar og Flügger Farve.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse

NYTT FARGEKART: Sammen med møbelkjeden Skeidar har Flügger farve plukket ut 15 nye farger for norske hjem i et nytt fargekart. Hver farge og fargepalett kan kombineres med hverandre.    

Med rød løper utenfor døren og goodie-bags til kundene er Flüggers butikker pyntet til fest. For første gang lanserer Flügger farve Norway et eget fargekart, som ikke har sitt opphav i Danmark. Isteden har de samarbeidet med møbelkjeden Skeidar om å plukke ut et knippe farger som både ligger midt i trendbildet, og er tilpasset norske hjem.

– Dette er resultatet av et eget initiativ fra oss. Vi er stolte og glade, og dette frister til gjentakelse, sier Gro Hege Hølaas, Regional Manager i Flügger farve Norway. 

Naturen som inspirasjon

har satt sammen farger

FARGEKONSULENTEN: Lisa-Marie Ekre har satt Skeidars fargeutvalg sammen i paletter og oversatt dem til Flügger-farger. De fleste er hentet fra 900-viften, men én kommer fra det antikvariske fargekartet, og to er helt nye.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Fargekartet inneholder 15 farger og er delt inn i tre paletter. Fargekonseptet har Skeidar valgt ut, basert på mange besøk på trendmesser og ulike trendfora. Deretter har Lise-Marie Ekre, som er fargekonsulent i avdelingen i Ski, oversatt fargene til Flüggers eget system. Resultatet er et fargekart preget av natur, bærekraft, og jordfarger.

– Dette er et fargekart med 15 deilige, vakre farger. Trenden nå er at vi heller mer mot de varme og brente tonene. Vi ønsker at det skal være mer farger i hjemmet. Det bærer paletten preg av, sier Gro Hege Hølaas hos Flügger.

Maling og møbler sammen

møbler og farger sammen

SKEIDARMILJØER: Den nylig oppussede Skeidar-butikken i Ski viser frem møblene og fargene fra fargekartet i skjønn harmoni.   
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Skeidar-butikken i Ski er nylig pusset opp. Her vises møblene i inspirerende miljøer, med vegger malt med farger fra fargekartet. Små plakater på veggene opplyser kundene om hvilken farge som er brukt i hvert miljø.

Bildene i fargekartet er tatt av Skeidar og viser fargene i miljøer med møbler fra sortimentet.

– Vi ser det som helt naturlig at maling og møbler vises sammen. Folk er også mer opptatt av miljø og bærekraft. Det fører til at vi går bort fra å fornye oss hele tiden. Isteden velger vi holdbare farger og benytter i større grad fargekonsulenter for å få mer kvalitet i fargesettingen, sier Susanne Dahl, Market support hos Flügger farve Norway. 

Tre paletter

nude rosa

CANYON BEIGE: Fra paletten «Classic Greatness» er fargen Canyon Beige Hentet. Det er en nøytral, nude rosafarge. 
camera_alt (Skediar/Flügger farve)

Fargene i fargekartets tre paletter «NatureAlly», «Classic Greatness» og «Self Made», kan kombineres med hverandre både innen hver palett eller mikses og matches fritt.

– Palettene kan brukes for å fargesette et rom eller et helt hus. Fargene kan brukes i alle rom, og gjør det enkelt, også for den som synes det er vanskelig å velge farger som passer sammen, sier Lise-Marie Ekre.

– Det er en brukervennlig palett som rettleder deg godt. Alle farger passer sammen med hverandre, sier hun.

– For oss i butikkene som ikke er fargekonsulenter, er fargekartet til stor hjelp. Det er en tanke bak hver farge, og med dette blir det enklere for oss å hjelpe kundene med å velge og se hva som passer sammen, sier Karin Eidevik, avdelingsleder i Flügger farve Ski.

grønn farge

GRØNNFINK: I fargekartet, og i Skeidars butikker, vises fargene i miljøer sammen med møbler fra møbelkjeden. Dette er fargen «Grønnfink».
camera_alt (Skeidar/Flügger farve)


gul optimisme

GULSPURV: Denne fargen hører til paletten «NatureAlly», og tilfører både sollys og optimisme til interiøret. 
camera_alt (Skeidar/Flügger farve)


nesten sort

NEUTRAL GREY 10: Denne mørke, nesten sorte farge finner du i paletten «Classic Greatness», sammen med andre jordfarger. 
camera_alt (Skeidar/Flügger farve)


Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse