Flügger gir over en halv million til frivillige organisasjoner

Frivillige lag og foreninger får i disse dager tilbakebetalt 500 000 kroner fra Flügger Norway. Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen, har medlemmenes kjøp av maling og verktøy gitt 820 foreninger over hele landet, en ekstra inntekt i 2021.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Flügger gir over en halv million til frivillige organisasjoner

Foto:

Alle kunder hos Flügger farve har muligheten til å støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp av maling og verktøy gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen. Dette har i 2021 ført til at kjeden nå betaler ut 500 000 kroner i bonusstøtte til en lang rekke norske frivillige organisasjoner.

– Vi er svært stolte over konseptet vårt. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene våre, sier Steffen Kristian Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen hos Flügger farve.

Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen får kunden 20 prosent rabatt på hylleprisen – og ytterligere 5 prosent bonusstøtte går tilbake til foreningen. Konseptet er naturligvis helt gratis for medlemmene. 

Stadig flere medlemmer

Fordelsprogrammet Flügger Andelen har snart 900 medlemmer. Alt fra skolekorps, lokale Røde Kors-avdelinger og idrettslag på både barne- og elitenivå, til Sykehusklovnene, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og ulike dyrevernsorganisasjoner.

– Det er veldig gledelig å se at konseptet blir mer kjent og at stadig flere foreninger knytter seg til programmet hvert år, sier Eide.

– Vi gjennomfører i disse dager over 820 utbetalinger av alt fra mindre beløp til over 15 000 kroner til foreninger av alle størrelser. Det er en sann glede å få ringe rundt til lederne av de ulike foreningene å få fortelle den gode nyheten, sier han. 

Dele på Pinterest Rolf Gjølberg

Foto: Chera Westman/ifi.no

BIDRAGSVILLIG: – Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway. 

Suksessen videreføres i Norden

Flügger Andelen ble lansert av Flügger Norway i 2017 og har siden starten bidratt med over 2,5 millioner kroner til frivillige organisasjoner. Fordelsprogrammet er blitt en suksess i Norge, og nå har Flügger Andelen fått et godt fotfeste i både Island, Sverige og Danmark.

– Vi i Flügger er opptatt av å bidra til samfunnet. Vi ser hvor glade mottagerne blir, og hvilken enorm nytte pengene gjør for dem som trenger det mest. Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway. 

Mer Informasjon

De største utbetalingene for 2021 går til:

Sykenhusklovner

Foto: Bjørg Hexeberg

POPULÆRT VALG: Mange av Flüggers kunder velger å støtte stiftelsen Sykehusklovnene. 

  • Kattehjelpen Drammen og Omegn
  • Loddefjord IL
  • Fana Idrettslag
  • Høvik Verk Skolekorps
  • Barnekreftforeningen
  • Fjell Røde Kors
  • Stiftelsen Norsk Luftambulanse
LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt