FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Steffen-Eide-Flügger Andelen2.jpg

Foto:

Flügger gir over en halv million til frivillige organisasjoner

Frivillige lag og foreninger får i disse dager tilbakebetalt 500 000 kroner fra Flügger Norway. Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen, har medlemmenes kjøp av maling og verktøy gitt 820 foreninger over hele landet, en ekstra inntekt i 2021.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
IFI annons

Alle kunder hos Flügger farve har muligheten til å støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp av maling og verktøy gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen. Dette har i 2021 ført til at kjeden nå betaler ut 500 000 kroner i bonusstøtte til en lang rekke norske frivillige organisasjoner.

– Vi er svært stolte over konseptet vårt. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene våre, sier Steffen Kristian Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen hos Flügger farve.

Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen får kunden 20 prosent rabatt på hylleprisen – og ytterligere 5 prosent bonusstøtte går tilbake til foreningen. Konseptet er naturligvis helt gratis for medlemmene. 

Stadig flere medlemmer

Fordelsprogrammet Flügger Andelen har snart 900 medlemmer. Alt fra skolekorps, lokale Røde Kors-avdelinger og idrettslag på både barne- og elitenivå, til Sykehusklovnene, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og ulike dyrevernsorganisasjoner.

– Det er veldig gledelig å se at konseptet blir mer kjent og at stadig flere foreninger knytter seg til programmet hvert år, sier Eide.

– Vi gjennomfører i disse dager over 820 utbetalinger av alt fra mindre beløp til over 15 000 kroner til foreninger av alle størrelser. Det er en sann glede å få ringe rundt til lederne av de ulike foreningene å få fortelle den gode nyheten, sier han. 

Se flere bilder
Rolf Gjølberg

Foto: Chera Westman/ifi.no

BIDRAGSVILLIG: – Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway. 

Suksessen videreføres i Norden

Flügger Andelen ble lansert av Flügger Norway i 2017 og har siden starten bidratt med over 2,5 millioner kroner til frivillige organisasjoner. Fordelsprogrammet er blitt en suksess i Norge, og nå har Flügger Andelen fått et godt fotfeste i både Island, Sverige og Danmark.

– Vi i Flügger er opptatt av å bidra til samfunnet. Vi ser hvor glade mottagerne blir, og hvilken enorm nytte pengene gjør for dem som trenger det mest. Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway. 

Mer informasjon
Les mer
De største utbetalingene for 2021 går til:
Se flere bilder
Sykenhusklovner

Foto: Bjørg Hexeberg

POPULÆRT VALG: Mange av Flüggers kunder velger å støtte stiftelsen Sykehusklovnene. 

  • Kattehjelpen Drammen og Omegn
  • Loddefjord IL
  • Fana Idrettslag
  • Høvik Verk Skolekorps
  • Barnekreftforeningen
  • Fjell Røde Kors
  • Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Med produktlevering følger ansvar
Økonomi

Med produktlevering følger ansvar

Interiørkonsulentens rolle har utviklet seg fra å velge farger og materialer til kundenes prosjekter, til også selv å kjøpe inn og levere interiørproduktene til kunden. Med dette følger...

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.